Godmorgon är du riktigt vaken än?!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Godmorgon är du riktigt vaken än?!

Godmorgon idag är det dag två på Öland, men man kan ju säga dag ett, för det är ju nu vår vecka börjar. Natten har varit bra, BQ har sovit lite sämre för det var flera flugor omkring honom. Bellis och jag delar rum och BQ får sova i själva vardagsrummet av stugan i en bäddsäng. Vi får se till att smälla alla flugor på kvällen så att han inte behöver ha dem på sig, hjärtat

Nu är vi i alla fall på väg till vårt mål för dagen och det kommer jag berätta om i eftermiddag när jag sätter mig vid datorn. Tror att det kommer vara en till toppenbra dag här. Bellis kommer nog också tycka att denna dag är rolig.

Kika in i eftermiddag får ni se vad vi kommer göra idag.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

4 reaktioner till “Godmorgon är du riktigt vaken än?!

 1. Vad tråkigt att inte få sova av dessa envisa flugor som bara måste vara på en.
  Vad spännande, nu blev jag nyfiken på vad ni ska göra 😊.. Hoppas han får sova bättre i natt

  Gilla

 2. Flugor är bland det värsta som finns när man sover. Hoppas att ni får tag i alla flugor i eftermiddag. Vad spännande att vi får följa eran resa på Öland. Hoppas att erat utflyktsmål blir bra

  Gilla

 3. Nepp, jag är inte riktigt vaken än, Vi kom hem sent igårkväll, satt uppe länge och jag vaknade tidigt. Vad jobbigt med flugorna, de kan ju vara riktigt ettriga och tråkiga. Hoppas på en bättre natt för BQ i natt. Kul med utflykt idag. Hoppas att Bellis gillar det.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.