Bjärby Badplats – Öland

På eftermiddagen sedan var vi varma alla tre efter våra tidigare besök. Då valde vi att åka till ➜ Bjärby badplats. Badplatsen är en långgrund sandstrand och norr om badplatsen finns också ett hundbad. Vid stranden finns även en camping och sommartid finns det även ett café med enkel försäljning. Vi såg inte det dock, men vi gick ju inte rund på hela stranden. När vår GPS hänvisa oss till vägen dit standen låg trodde vi att vi kommit fel. Det stod t.o.m att här slutar allmän väg och att man tog ut avgift för att få åka vidare. Man får således då betala 20 kr för att man skulle ta sig fram till standen. Det är ingen statlig eller kommunal väg utan en privat väg. Det är därför de som tar ut en avgift för att kunna underhålla vägen.

Stranden var jättehärlig och det var rent och fräscht där, precis som man kan önska sig. Vi doppa och bada oss alla tre och Bellis ville ju aldrig sluta bada, det var t.o.m faktiskt så vi fick dra med henne därifrån. Stor tumme upp från oss och roligt att besöka ett ställe som vi inte alls visste om. Vi tryckte bara in badplatser på Öland nära där vi bodde. Nära och nära var det väl inte, stranden låg 2 mil i från vår stuga.

Häng med oss i morgon då kommer nya inlägg från vår vistelse här!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Bjärby Badplats – Öland

 1. Så skönt med dopp i havet. Nu var det längesen jag badade på Öland men åh så härligt det var de gångerna. I Borgholm och bada strand bland annat. Det du skriver om känner jag inte till, tror inte ens han som jag var ihop med som kom från Öland gjorde det.

  Gilla

 2. ingenting förvånsr mkg längre. allting ska verkligen kosta. men man förstår ju principen med det. ser vackert ut med bilderna:)

  Gilla

 3. Kul att uppleva nya platser och Bellis ser verkligen ut att trivas. Härligt att utforska nya stränder och det ska bli kul att fortsätta läsa om er resa.

  Gilla

 4. Vad roligt att besöka något nytt där ni inte varit tidigare! Och kul att det verkade bra! Hur är vattentemperaturen? Här har varit väldigt kallt men nu äntligen är det 20 grader. Mer passande för ett badkruka som mig 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.