Vår ölandsvitelse – Ölands Riviera

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Färjestaden och hamnen

Vi började vår Ölandsvistelse att driva runt lite vid Färjestaden och hamnen där. Färjestaden tillhör Mörbylånga kommun. De har byggt upp ett trivsamt turiststroke där som de kallar ➜ Ölands Riviera. Det finns hamncafé, restauranger, butiker och annat som lockar turisterna att besöka där. Vi hade tänkt besöka butiken och hamncafét ➜ Ölands Choklad, tyvärr tänkte många andra också så, så vi fick hoppa det just idag. Vi kikade även in keramikbutiken ➜ Keramik & Glas som hade massa fint. Det vart dock inget köp där, men var underbart att gå runt och kika på porslinet där inne. Det finna även badmöjligheter och båtar som lägger till just här också..

Efter ett tag sedan var det dags att åka till stugan och checka in oss där då vi hade en tid för det. Stugan ligger utanför Borgholm nära Köpingsvik. Vi har hyrt på uthyrningssidan ➜ hyrastugaoland. Det är toppenbra stuga och det finns alla möjligheter man behöver. Diskmaskin, tvättmaskin, ac, Det ligger bra till nära Ekerum Camping. Samt det är fräsch och nyrustad stuga.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Ekerums Camping och svalka sig i vattnet

Efter vi checkat in oss och packat i ordning allt och boat in oss så åkte vi just till ➜ Ekerum Camping för att bada en stund. Det var en väldigt barnvänlig badstrand med långgrunt i stort sett hela badplatsen. Det fanns ett café, lekpark och något som Bellis tyckte var väldigt roligt en stor gummimatta som man kunde hoppa på. Det var så skönt att åka dit och svalka sig, samt att Bellis trivdes som den fisk i vattnet hon är.

I morgon bär det av till andra platser på vår vackra Öland, ni hänger väl med?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

4 reaktioner till “Vår ölandsvitelse – Ölands Riviera

  1. Å så mysigt! Vi kommer ner i slutet av v 29 tror jag, först ska vi runt i småland och Kalmar – men sen blir det ”min” ö 🙂

    Gilla

  2. Öland är så fint och så mysig stugan såg ut. Underbara bilder som verkligen andas sommar och semester. Ser fram emot att läsa mer om era kommande äventyr på ön.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.