Pirrigt i dubbel bemärkelse

Idag har vi varit hem till en kompis till mig och hennes två döttrar i deras trädgård. Grillade hamburgare och lekt och myst stor del av dagen. Tjejerna leker så bra tillsammans och bra åldersfördelat också. Ser ni också så kreativ och enkel koja de byggt med två längre gardinlängder som de fäst på två stadiga pinnar och trätt på gardinerna på. Pinnarna är sedan fastkilade i trädet åt varsitt håll och sedan hålls gardinerna fast med tunga stenar. Det vart då automatiskt ett solskydd som skapar skugga och en mysig koja att sitta inunder för barnen.

Nu är det fler pirriga känslor i magen?!

Annars då, JO! fortsatt förberett för morgondagen då vi åker. Har kört balkongblommorna till vänner till oss som får vattna dem, samt de kommer även sköta post och blommor här hemma. Vi sa att vi kör balkongblommorna till dem så slipper dem gå hit varje dag och vattna. Vi har tvättat hela veckan och ikväll har jag städat här hemma och BQ har varit iväg och dammsugit bilen. Nu är vi redo och klara för att kunna åka direkt i morgon bitti. Tråkigt nog ska jag till tandläkaren direkt i morgon innan vi åker, tråkig utgift sådär inför semester. Jag vill ändå gå på den, för jag skulle kallats förra året, men det är jättemycket förskjutet för pandemin så nu känner jag att jag vill inte förhala på det än mer.

Ja nu är det pirrigt, nu åker vi äntligen till Oskarshamn och såklart är man lite nervös att de hittar något i morgon hos tandläkaren. Samt lite pinsamt också om de hittar något att anmärka och de vet att jag jobbat själv med det. Med det sagt så blir det ju lite pirrigt i dubbelbemärkelse.

När var ni hos er tandläkare senast och tycker ni det är pinsamt om en kollega skulle undersöka er ?!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Pirrigt i dubbel bemärkelse

  1. Ser ut att vara en mysig koja, och skönt att skyddas mot solen! Jag var hos tandläkaren ett tag innan pandemin bröt ut, de kallade mig flera gånger förra året, samt nu under våren men jag har avböjt varje gång. Jag har inga problem just nu och då tycker jag det är dumt att utsätta/utsättas för det iomed pandemin. Så jag får gå dit om det skulle behövas helt enkelt, i väntan på att läget blir annorlunda. Jag har försäkring jag betalar på varje månad så när jag ska till tandläkaren behöver jag inte betala nånting, tycker det är såå skönt! =)

    Gilla

  2. Pinsamt att skriva men det är flera år sedan som jag var hos tandläkaren. Slog mig nu att jag faktiskt inte ens blivit kallad. De har nog glömt bort mig…. Så mysig koja de har gjort. Verkligen fantasifullt. Mysig trädgård med, så lummig och grön. Grilla hamburgare är väldigt gott ju.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.