Lunch och dagen efter vaccin!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Lunch och dagen efter vaccinet!

Hur mår vi idag då alla tre? Bellis med kisseriet som vi sökte akut för igår och vi dagen efter vaccin?! Bellis mår hur bra som helst, inget med hennes kiss och snippa alls. Det där var som jag sa igår för mycket vätska och socker på ett kort tag. Samt då eventuellt avkyld av badet dagen innan. Samt med oss är det väl ömt. BQ han kände sig mossig och matt i morse men mår bättre nu och jag har fortsatt ont i armen, men inte lika och mår lite illa. Så med det sagt får jag säga att det är inget att säga om alls och man får ta det helt enkelt för så illa är det inte, man fixar det. Skönt att ha det gjort och det känns som man gör vad man kan då!

I går fyllde älsklingen BQ år, bästa människan i världen och idag firade vi honom med att ta med svärmor på lunch. Hon bjöd oss och vi hade en jättetrevlig stund där på uteserveringen och åt gott. Var skönt att sitta i skuggan och äta trots att man vill vara i solen, men just när man ska äta så föredrar jag att sitta i skuggan. Jag tappar aptiten att äta om det gassar sol rakt upp och ner på en.

Hur mådde ni av vaccinet och när tycker ni maten smakar som bäst?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Lunch och dagen efter vaccin!

 1. Grattis i efterskott får man säga till mannen 🙂
  Ja du vek som jag är så hade jag jätte ont i armen dagen efter och svårt att lyfta på den. Men på dag tre så var det bättre igen. Är lustigt hur olika alla reagerar på vaccinet.
  Jag tycker att mat smakar alltid bäst utomhus speciellt en varm sommar kväll när man haft full rulle hela dagen och man känner att man är hungrig. Då är det så skönt att detta sig ned och bara njuta.

  Gilla

 2. Jag mådde bra efter båda sprutorna men efter andra sprutan fick jag rött utslag där jag hade fått sprutan. Härligt med att äta lunch ute. Jag tycker maten smakar bäst när man gjort något fysiskt och känner att man behöver mat för att fylla på energin igen. Skönt att hon inte fick samma problem igen och att det bara var något tillfälligt.

  Gilla

 3. Det är verkligen så mysigt att äta ute och det ser väldigt gott ut. Ja det är skönt att sitta i skuggan och äta även om man vill vara i solen 🙂

  Gilla

 4. Hade feberfrossa dagen efter och ont i armen i två veckor. Grattis till BG i efterskott 😊 härligt att gå ut och äta 😊

  Gilla

 5. Lite ont i armen ett par dagar bara. Vet de som fått 39 gr feber efter första sprutan.
  Ja, vem skulle inte kissat ofta o mycket då man druckit xa mycket o ätit sött… 😄

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.