Första premiärbadet !

Första premiärbadet

Idag har BQ och Bellis invigt det första preimärbadet på vår badplats i närheten. Vi var där tillsammans med BQ,s barndomskompis Classe och hans fru och två barn. Jag badade inte för jag har M E N S, visst vissa badar ändå, men jag tycker inte det är fräscht varken för mig själv eller för andra då. Det var varmt i vattnet jag doppade i alla fall mig med benen i vattnet. Vi var där tills det började regna, för det drog in regn på eftermiddagen och har efter det sedan regnat till och från ikväll. Ja ni ser ju, hon älskar ju verkligen att bada, det tar nog ingen miste på

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

6 reaktioner till “Första premiärbadet !

 1. Va skönt det ser ut. Har inte premiär badat ännu. Men med värmen som hänger så är man bra sugen.

  Va mysigt badställe ni har. Här om kring finns inga lugna platser utan blir till att resa.

  Ha en fin kväll!!!

  Gilla

 2. Jag vill inte heller bada när det är den tiden på månaden. Men härligt iallafall med årets första dopp. Det syns verkligen hur mycket hon tycker om att vara i vattnet.

  Gilla

 3. Härligt för Bellis att äntligen få bada och vilken tur att de hann få bada lite innan regnet kom på eftermiddagen. Kan tänka mig att det var väldigt skönt i vattnet. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.