Projekt från en känd konstnär!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Skapa egna projekt från en konstnärs alster

Lite random bilder från senaste dagarna och idag var vi till Sala och den stora lekparken där. Vi var inte där så länge, Bellis var inte alls på hugget där utan var bara massa missnöje så vi åkte hem igen, vet inte alls varför?!. Så kan det såklart vara ibland, dock var hon jättetaggad i bilen då vi åkte dit. I går firade vi midsommar hemma och åt god midsommarmat och hade det trevligt. I går kväll gick vi ut på gården och lekte en stund jag och tösen. Då kom några ungdomar som skulle grilla vid vår grillplats. Vi har en stor grillplats iordninggjord och en stor grill, sedan får man boka upp sig där och använda platsen och grillen. Det såg jättemysigt ut. Jag hörde att de fortfarande var där när BQ och jag gick och la oss sent igår. Länge sedan man var uppe in på småtimmarna och festa ute med ett gäng kompisar.

Ett projekt som vi haft ett tag är att rensa och städa undan i förråden för det har samlats på sig en massa bråte vilket det alltid gör, fråga mig inte varför? Då hittade vi den här kudden. Det är en kudde jag gjorde när jag gick en konst och hantverks kurs efter gymnasiet. Projektet då var att man skulle skapa olika projekt av en känd konstnärs målning. Vi skulle också skulptera en del i konstverket också. Jag sydde och skapa den här kudden. Kudden är gjord helt från början av mig. Hästen är målad på tyg som jag sedan klippt ut och sytt dit på kudden. Jag valde att illustrera färgerna konstnären valt på det här sättet från tavlan. Jag skulpterade då även hästen i lera och tyvärr hittade jag inte skulpturhästen, men den dyker nog upp när vi fortsätter att gå igenom förråden. Bellis tyckte i alla fall jättemycket om kudden och den ligger nu på hennes säng. Kommer numera inte ihåg vilket känt konstverket det var, det är väl 20 år sedan jag gjorde denna kudde.

Är det någon som vet om en färgglad tavla med en stegrande häst så berätta gärna, vore kul att se!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Bron som svävar över havet

Jag tror att vädret har svårt att bestämma sig och såklart är det för att prognosen visar långt fram. Jag kommer endast köpa hur prognosen blir bara dagarna innan vi åker. Men kollar man prognosen nu ser det ju väldigt hoppfullt ut och så hoppas vi väl att det blir då. Ja, med tanke på att igår visade det bara regn hela veckan. Bellis är jätteivrig över att vi ska åka över Ölandsbron, hennes uttryck är att vi ska åka på bron som svävar över havet. Jag har ju åkt på den så många gånger genom åren när vi alltid i stort sett semestrade där. Dock så tyckte jag nog precis lika då jag var barn som Bellis känner nu.

Det visar sig med vädret, men kul att det just nu ser bättre ut! Vore ju värdelöst om det blir mest regn med tanke på att vi har typ 56 mil dit enkel resa och även bokat en stuga som kostar en hel del. Samt Öland är ju finast om det inte regnar.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

6 reaktioner till “Projekt från en känd konstnär!

 1. Kul när man hittar saker man skapat när man röjer förrådet. Känner inte till konstverket, men kul att Bellis gillade den.
  Håller tummarna för kanonväder när ni kommer till Öland. Alltid roligare om solen skiner.

  Gilla

 2. Skönt bara att åka iväg lite. Se andra miljöer. Synd bara att inte bellis var leksugen när ni väl kom fram. Men så är det ibland.

  Mm det var längesen som man var uppe till små timmarna & festa. Även om jag senast var i sängs vid 4 någon gång. Men inte dygnat har jag aldrig gjort.

  Fin kudden var 😃😍👍. Skönt att rensa.

  Jag hoppas att jag får bra väder i veckan som kommer. Att ni får bra väder på Öland🙏🏻🙂

  Ta hand om dig❣️

  Gilla

 3. Kul att hitta något man har gjort själv när man rensar i förrådet. Fin kudden var och förstår att din dotter fastnade för den. Har ingen aning vem konstnären kan vara men har aldrig varit intresserad av konst. Ibland undrar hur vädret kan svänga som det gör. Önskade att det kunde bestämma sig och inte vara så nyckfullt. Du gör nog rätt att inte lita på prognosen förrän det bara är några dagar innan ni åker. Hoppas att vädret är bra när ni är på öland.

  Gilla

 4. va fint att de oxå kunde grilla, ja man är ju inte van länge o va uppe till 2-3 på natten som förr. rensa förråd är ju något man borde göra oftare.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.