Vädrets makter styr oss !

Tyvärr verkar vi få dålig start på Öland

Ja tyvärr verkar vi få dålig start på Öland som vädret säger nu, men det hinner ju ändra sig. Jag har alltid sagt att det är 5 dygns-prognoserna man ska kika på. Som det ser ut nu i alla fall kommer det regna mån, tis, ons, tors då vi är där och det har innan dess varit fint väder hela tiden. Dock är det bara att gilla läget och göra aktiviteter ändå i regnet. Vi checkar ju in på boendet på söndagen 4 juli, och som vädret säger nu så kommer det vara fint toppenfint väder då den dagen. Därför får vi åka från mamma och pappa (som vi mellanlandar hos ett par dagar) redan vid frukost och åka till ➜ Ölands djurpark. De bor ju 10 mil därifrån, så det är ju smidigt att åka i tid. Samt checka in i stugan sedan efter det. Just för att gardera oss mot ev regniga dagar. Det är heller inte livsviktigt att komma exakt i tid till stugan, det kan man meddela dem i god tid om vi blir senare. Allt kan ju ändra sig, väderprognoser brukar kunna svänga lite.

Dock känns det lite surt, men jag tycker inte tro något redan utan det kan ändra sig som sagt. Vi har otroligt nog alltid haft fint soligt väder då vi hyrt stuga. I alla år har det varit så. Vädrets makter kan man inte rå på. Idag är det växlande väder också och vi firar midsommar själva. Det går det med och ni ser ju att vi har partystämning här i alla fall.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Vädrets makter styr oss !

 1. Det är som du säger bara gilla läget när det kommer till vädret för det är inget vi kan påverka. Hoppas vädret ändrar sig och blir lite roligare än att det ska regna. Låter härligt att åka till Ölands djurpark för där har jag aldrig varit själv. Har inte varit till Öland heller men det låter som ett bra ställe att semestra på. Speciellt nu med tanke på att man helst inte ska åka utomlands pga covid.

  Gilla

 2. Det är så sant vädret svänger väldigt mycket tycker jag. Så jag hoppas att det hinner ändra sig tills ni ska till Öland. Glad midsommar 🙂

  Gilla

 3. Många tycks haft lite regn igår som det brukar vara på midsommar i Sverige men vi slapp det 🙂 mysigt att bara vara ni ju 🥰

  Gilla

 4. Ja detta väder är väldigt konstigt men jag hoppas ni får fint väder lite när ni är där =) ÖLands djurpark va hundra år sedan jag va. Nästa år måste jag bara ner. Glad midsommar till er =)

  Gilla

 5. Vädret kan man ju aldrig rå på. Här stod det regn hela dagen och vad fick vi – strålande sol det var bara ett morgon regn. Så prognosen kan ju ändra sig.
  Oavsett så får ni njuta så mycket ni bara kan.

  Gilla

 6. Ja. Tyvärr styr väder mkt. Men det konstiga är att vi kan inte styra över det.
  Säger dem att det ska regna å sen gör det inte det. Å vädret kan ändras på bara en timma. Hopplöst 😅.
  Men man kan bara göra det bästa av det ❤️.
  Jag hoppas att ni får det trevligt på Öland ändå.
  Å oftast kommer man inne på vädret när man pratar med någon åxå 😂
  Trevlig midsommar❣️🌼🌸🌿🍓🇸🇪😃

  Gilla

 7. Trist att det verkar bli dåligt väder under tiden ni är på Öland men det kan ju hinna vända. Lagom till vi åkte hem från Gotland igår så blev det mindre bra väder både där och hemma. Helt otroligt att vi har haft bra väder varje gång hittills.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.