Fisk i elementet och steg från gravidtest

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Fisk i elementet, så suspekt!

De senaste dagarna har det luktat väldigt illa inne i Bellis rum. Jag har gått igenom varje vrå känns det som. Städat flera gånger och gått igenom skåp och garderoben, sängen, under sängen. Så lokaliserade jag en illa lukt från en mjölkkartong som hon har med sig hem från skolan där de planterat solrosor i. Den har hon velat vattnat själv och i går såg jag att den var översvämmad med vatten och då luktade det sådär ni vet dy om den. Jag satte ut den på balkongen och tänkte, OK det var den. Samt jag städade hela hemmet igår och plockade undan allt inne i hennes rum och tänkte att jag löst gåtan.

Nej då?! i morse då vi vakna så luktade det ännu mer illa från hennes rum och jag kunde inte bli klok på vad det kom ifrån för jag hittade verkligen ingenting. När jag luktade så kändes det som det kom från hennes blommor så jag börja tänka om blommorna blivit smittade på något vis så alla blommor lukta illa och jag tänkte slänga dem alla. Dock tyckte jag verkligen inte blommorna luktade och bäddade då rent hennes säng istället och tänkte om det var något där som följt med i hennes kläder som silat fast i lakanet på något vis.

Trots att jag städat hennes rum både i går och idag och sprayat och torkat och gått igenom hennes möbler och leksaker, säng m,m så luktade det bara mer och mer. Det luktade sådär ni vet som fisk man värmt i micro. Det luktar faktiskt hemskt illa tycker jag då man värmer fisk i micro. Jag började då dra fram sängen, nattdustbordet och då ramlade något ner från gardinen vid elementet och vad tror ni? Jo det var en inkletad fiskpinne som satt fast i elementet där. Luktade bedrövligt illa, så mysteriet är löst med den lössläppta fisken i elementet. Ja hur den kom dit är en gåta och jag har inte ens frågat Bellis. Hon har en tygtvättkorg i sitt rum så hon kan sköta sin smutstvätt själv. Misstänker att det varit så att hon kanske bytt om efter hon ätit något gång och det fastnat en bit fiskpinne på hennes kläder så jag tror faktiskt inte hon vetat om detta heller. Tvättkorgen står också framför hennes element. Ja nu är lukten i alla fall borta.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är page-9.jpg
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Steg från gravidtest och gå till apoteket

Jag har mått lite sådär ett tag och känt mig lite stressad. Dels såklart för slutprovet och även för lite annat, det lämnar jag därhän. Jag skulle i alla fall haft mens för 10 dagar sedan (trodde jag) och jag har funderat varför jag inte fått min mens. När jag gått en vecka över tiden och det fortsatt inte komma något mens så började jag fundera. Jag frågade då BQ om han trodde jag kunde vara gravid eftersom det såklart kan hända. Dessutom att mensen inte kom. När vi nu var 10 dagar över så märkte jag att han också började fundera och jag tänkte att jag måste ju nu gå köpa ett gravidtest. Vi låg en kväll och pratade om detta vad vi skulle göra om jag var gravid och BQ och jag hade våra inställningar, vad vi tänkte låter jag också vara privat. Då var det faktiskt så att för två dagar sedan så började jag tänka att jag kan vara gravid och när jag började tänka mer och mer så, då var jag bara steg ifrån att gå till apoteket och köpa gravidtest.

Idag mina vänner, har jag svaret! Ja svaret är att jag fått mens, ingen bebis i magen . Det var ju faktiskt lite stressande att tänka tanken att jag hade kunnat vara gravid. Det gjorde ju också att allt strular och när jag sansade mig lite så kom jag på att jag var lite senare sist med. Då var det dock inte lika länge så det var inte så sent som jag trodde. Det är alltså dags för mig att ha S E M E S T E R och varva ner och ta det lite soft.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Fisk i elementet och steg från gravidtest

 1. Vilken tur att du tillslut hittade det som luktade. Kan tänka mig att det måste ha luktat en del. Håller med om att vissa saker är privata och att man inte berättar det i bloggen. Det var ju bra att din mens kom till slut men kan tänka mig att du hann tänka ganska mycket då den inte kom när den skulle ha kommit. Den kan ju ha varit sen pga stress. Härligt med semester och hoppas du får en bra midsommmar.

  Gilla

 2. Haha, det påminner mej om när vi var på konfirmationsläger och la en öppnad burk surströmming på prästens rum. Under påsen i papperskorgen, så den var nog hyfsat svår att hitta 😛

  Gilla

 3. Ja den kan ju strula när man har mycket omkring sig. Allt i kroppen hänger ju ihop. Den är ju inte bara massa olika kroppsdelar avskiljt från varandra. Vad konstigt att det kunde hamna en bit fiskpinne bakom elementet. Tror precis som du skriver att Bellis inte vet heller. Skönt att det löste sig med den dåliga lukten.

  Gilla

 4. Vad bra att du hittade vart lukten kom ifrån =). vilken fin dress du har =) du passar i den =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.