Jag äger mitt egna hår

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Jag äger mitt egna hår

Idag har jag varit hos frissan igen och klippt igenom det och lagt i en kall nyansering i håret. Vi lät håret få vila och färgade inte det denna gången utan det blir nästa gång. Nyansering håller ungefär 6 veckor så då är det ny tid bokad för att färga utväxten den gången. Hon klippte igenom det än mer än vi gjorde sist och klippte så håret busades upp ännu mer och det är så snyggt, trivs bra med det. Jag fick ju byta frisör sist för vi behövde avboka min tid hos min fina frisör jag brukar gå till då jag var snorig då. Då hade hon heller inga nya tider så jag bokade hos en annan och nu har jag fastnat bättre med den nya. Min gamla har inga som helst fel gjort, men jag tycker ändå att jag trivs bättre med klippning och färgning med den nya. Jag hade en bokad tid i augusti med den gamla, och idag tog jag mod till mig att ringa och avboka tiden. Jag hoppades precis då jag ringde att det skulle inte vara hon som svarade för jag kände mig elak att avboka. Såklart var det hon då, och jag sa jag ville avboka och trots att jag inte ska ha det så får jag dåligt samvete mot henne. Hon ifrågasatt inte varför jag skulle avboka, för vanligtvis så bokar jag ju alltid en ny tid, men hon förstod nog. Tror inte hon tar det negativt alls utan hon bokar bara in en ny kund den tiden, det är nog mer vi kunder som känner oss som svikare. Jag har gått hos henne i kanske 6 år, så såklart har vi byggt upp en relation också.

Fyndar nya skor i garderoben

Trots allt så har jag i alla fall dåligt samvete mot min gamla fina frisör, hon är så go. Trots allt så äger ju jag mitt hår och jag betalar ju massa pengar för det också, så jag bestämmer ju vart jag går SÅKLART! Dessutom så är det ju jag som ska vara nöjd med tanke på att ett frisörbesök trots allt gör så det dammar i plånkan just den månaden. Måste även berätta något roligt, idag när jag satt på mig mina skor jag skulle ha på mig så gick spännet sönder och när jag sedan kollade i en av garderoberna vi har i hallen så hittade jag skorna ni ser på bilden i hallen, jag bara VA?! Dem köpte jag i slutet av förra sommaren och det hade jag totalt glömt bort. Jag använde dem aldrig då för jag hade andra skor jag använde så dessa blev bortglömda.

Snygga inte sant?!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

12 reaktioner till “Jag äger mitt egna hår

 1. Vad roligt att du har hittat en ny frisör som också är bra. Som du skriver så är det vi kunder som känner oss som svikare om vi går till en annan frisör. Kul att du hittade skor som du har glömt bort. Dom är så fina

  Gilla

 2. Snygg du vart i håret. Känner igen det där att man känner sig som en svikare när man gått till samma frisör i x antal år och sedan hittat en ny som man trivs bättre med. Jag ska själv till frisör nästa måndag och det är behövligt då mitt hår är väldigt svårt att sköta då det blivit långt och ser slitet ut. Jag tror att frisören ska få klippa upp det till axlarna. Förhoppningsvis kommer det resultera i att det går mindre schampoo och balsam. De där skorna var ju så snygga och roligt att hitta några skor man köpt och sedan glömt bort.

  Gilla

 3. Jag förstår dig precis jag är ju likadan. Jag får lätt dåligt samvete och det är inte lätt. Men det blev jättefint och självklart är det du som bestämmer, som du säger det är ditt hår 🙂

  Gilla

 4. Vad snyggt det blev = fast du är jämt snygg i håret =). Förstår att det känns att avboka din frissa som du gått hos i 6 år men jag tror inte hon blir ledsen, vem vet du kanske är tillbaka hos henne igen om ett tag =).

  Gilla

 5. Jag kan förstå dig där, speciellt om man lite är en vanemänniska. Jag går inte till frisören men däremot fixar jag ju naglarna och även fransarna, skulle tycka att det vore jättejobbigt att byta. Samtligt skulle det bli som för dig så skulle jag ju. Sen är det nog bra att göra det också, som du skriver här du blev ju ännu mer nöjd 🙂 . Självklart ska du ta den frisören då 🙂 . Som du skriver, det är ditt hår och det äger du 🙂 .

  Gilla

 6. Det blev verkligen hur snyggt som helst. Du passar bra i den där blonda nyansen. Jag förstår att du känner dig lite som att du sviker henne eftersom du ändå gått hos henne så länge. Tycker dock att det är helt okej att byta om man hittar någon som man trivs bättre med.

  Gilla

 7. Riktigt snyggt hår 😍

  Jag hade samma känsla som dig när det gäller att byta frisör. Men precis som du så kände jag mig bättre med den nya frisören 😊

  Gilla

 8. Du blev jättefin i håret! 😃😍.
  Det är ju så att man fattar tyckte för olika personer. Å sen är det bra att byta. Så man får nya idéer & ett ny tänk.
  Jag förstår exakt hur du tänker! Jag skulle med tycka att det var jobbigt att avboka för att inte gillar längre frissan. Vill ha lite nytänk.
  Hoppas att dem inte är på samma salong? 😅
  Jag tror att dem är härdade. Det kanske va någon som ringde strax efter dig & boka den tiden du skulle ha, så.
  Vi människor tänker ibland på andra. Det är snällt. Men kan få konsekvenser.
  Det gick ju bra. Kram❣️

  Gilla

 9. Jätte snyggt!!!
  Du är alltid så fin i håret och det är så kul att se vad du hittar på vid varje besök.
  Ska snart få ta första vaccinationen och efter det ska jag äntligen (!) jaga rätt på en frisör tid.

  Håller med dig fullt ut. Du eller ingen behöver ha dåligt samvete om man byter frisör trots långt klipp förhållande. Man klipper sig för sin egen skull inte för frisörernas.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.