Tips på serier och rosa, silver dröm

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Ny rosa dröm med en silver touch

Idag var jag tillbaka till nagelsalongen och fixade min trasiga nagel. Då ansåg de att jag fick ändra om dem allihopa. Inte så att jag fick göra om dem helt utan lacket och glanslacket på alla naglar hade mattats av. Hon fila till dem lite till igen och det blev inte exakt samma färg på dem som jag valde sist, men det spelar ingen roll. Det vart bra ändå, jag tycker t.o.m att det vart bättre. Utväxten som blivit finns ju kvar då således, men de fick en uppfräschning eftersom de mattats ner så mycket. Jag fick heller inte betala något för det, vilket var väldigt juste De matchade ju oförskämt bra till klänningen jag hade på mig. På onsdag ska jag till frissan och lägga i en nyansering och sedan ska hon klippa och fräscha till det. Jag kommer inte färga det denna gången just för att håret ska få vila då det är blekning i mitt hår. För att behålla färgen lägger hon därför i en nyansering. Gången efter det sedan i augusti sedan så kommer vi behöva färga utväxt.

Ikväll ska vi börja kika på en serie som heter ➜ Start Up som går på Netflix, vi tror att den kan vara bra. Ser dock att den är på tre säsonger, vilket brukar kunna vara lite långdraget. Dock är det ju bra då om den är bra att alla tre säsonger redan finns. För Who Killed Sara och Lupin ska ju släppa nya säsonger och dem är ju inte inspelade än vad jag förstått. Det är så drygt då det är så, för man hinner glömma bort dem då när det är så.

Senaste serier vi sett

Allihopa var väldigt bra och tycker absolut ni ska se dem alla 4. Tror t.o.m att jag rankat dem i den ordningen också som jag tycker är bäst trots att jag tycker dem alla är väldigt bra.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Tips på serier och rosa, silver dröm

 1. hörligt o få gå till frissan igen och bli lmpysslad. tur du fick de hratis, star up har jsg sett första halva avsnittet sen stäne jag av . ja du märker varför

  Gilla

 2. Vad fina dina naglar blev. Kul med lite serietips tycker du att viaplay har ett bra utbud på filmer och serier? Kul även att få se vad ni brukar titta på 🙂

  Gilla

 3. Vad kul med lite serie tipps nu när vädret inte är på topp ska kolla in dessa 😁 dina naglar blev värkligen super fina 🥰

  Gilla

 4. Tack för tipsen. Lupin ska vi se på. Den första var väldigt mörk, men vi gillar den. Vi ser alldeles för sällan på serier, men jobbar ju olika, och nu är det fotboll som gäller.

  Gilla

 5. Skönt att få naglarna fixade och snällt att göra det utan kostnad. Rosa är så fint. Tack för tips på serier. Nu under sommaren tittar jag knappt på tv. Kan bli någon gammal serie nör man sitter på balkongen på kvällen möjligtvis.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s