Slutprov och östkusten

Min favoritfrukost lättyoughurt 0,1 %, torr-rostade nötter och äppelskivor med ringlad honung över.

Slutprovet är nära, nu är vi snart i mål !

Jaha då var det dags, det är sista veckan med studierna och jag kommer få länken till 3 timmars skrivningen endera dagen här, hualigen. Läraren ska bara rätta min senaste uppgift jag skickade in i lördags. När den är tillbakaskickad och inte behöver kompletteras så kommer läraren sedan skicka provet. Har pratat med klasskamrater som säger att detta prov är jättesvårt, gahhh! jag är alltså klar sedan efter det, det är ju otroligt, nästan så man fäller en tår faktiskt. Tänk om en 1 ½ vecka är jag färdigutbildad.Typiskt såklart att sista kursen ska vara den svåraste också då med andra ord.

Har nyss intagit frukost som är min nya favorit lättyoughurt 0,1 %, torr-rostade nötter och äppelskivor med ringlad honung över. Såklart sedan en god mugg te till det . Mitt favori te varier väldigt, men nu har vi blåbärste och det var gott. I morse var Bellis taggad att gå till fritis vilket var skönt, trodde hon skulle vara omotiverad faktiskt. Hon går bara denna veckan med, sedan är det semester och sommarlov för oss alla inklusive BQ som också bara jobbar mån till torsdag denna veckan och går sedan på 4 veckors semester.

Öland och Oskarshamn vi kommer snart, ÖSTKUSTEN

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

4 reaktioner till “Slutprov och östkusten

  1. Fattar inte att du redan är färdig med utbildningen! Känns som igår du slutade hos tandis! Håller tummarna att provet inte är så svårt som du befarar och att ni sedan får en härlig semster!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.