Trevlig dag i skuggan!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

En varm solig dag i skuggan med vattenstrålar

Bellis har fått vara hemma med mig idag och hon kommer vara det i morgon också. Det har varit närmare 30 grader idag och det kommer vara över 30 grader i morgon. Jag själv som jobbar på förskola och skola vet hur hemskt varmt det blir på gårdarna och då anser jag att jag vill hålla henne hemma eftersom hon har fått värmeslag ett par gånger och hon har lätt att få värmeslag. Det har gått bra att studera idag i alla fall och hon har varit nöjd efter en förmiddag på stan med mamma där vi letade presenter åt hennes kompis som fyller år på söndag. Samt att hon fick leka i vattenstrålarna i lekparken på stan. När vi kom hem sedan ville hon vila i soffan och kika film då passade jag på att plugga och hann faktiskt göra klart uppgiften som ska lämnas in i morgon. Sista uppgiften, sedan är det bara plugg till slutprovet kvar. Sedan är jag färdig och utbildad barnskötare.

För att avsluta den roliga badleken så fick hon en glass på stan och jag tog mig en chailatte. Jag har tillbringat dagen i skuggan i dag och haft solkräm 50+ på mig. För hualigen vad jag brände mig i nacken igår. Idag då jag gick min powerwalk på eftermiddagen så knöt jag en collagetröja över nacken + keps så det skyddade där jag bränt mig. Kände mig lite skyld och påpulsad, men hade inte varit särskilt bra om solen gassade på där igen och ut och motionera det ville jag.

I morgon ska jag och Erica ut och äta middag på kvällen, det ska bli jättehärligt, behövs komma ut och bara vara hon och jag känner jag. Har tänkt ut vilken klänning jag ska ha på mig. Hoppas kunna ha den utan att se allt för bränd ut bara.

Bränner ni er lätt i solen och vilken sokskyddsfaktor använder ni? Vart köper ni er solkräm och vilket märke?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

6 reaktioner till “Trevlig dag i skuggan!

 1. måste kännas skönt o va snart utbildad då är man ju stolt lver sej själv och det ska man vara till varje pris:) härligt o hänga lite i skuggan. för mig är det oxp varmt så förstår bellis att man får värmeslag och det är inte så konstigt 😘

  Gilla

 2. Roligt att du efter slutprovet är utbildad barnskötare. Grattis och bra jobbat. Jag tycker du gjorde rätt för att det är extremt jobbigt när det är såhär varmt. Jag är väldigt känslig mot solen för jag var rödhårig som liten. Jag smörjer in mig med solskyddsfaktor när jag kommer ihåg det. Lite för ofta glömmer jag det och då oftast bränner jag ryggen och axlarna.

  Gilla

 3. Härliga bilder =) va kul att du snart är utbildad barnskötare =). Ja jag bränner mig lätt eftersom jag har det pigmentet men i år peppar peppar har jag blivit brun och inte så bränd =)..
  Du får ha en fin kväll med dina vänner i morgon =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.