Hälsan är en viktiv del av ens livsstil?!

Är det för det är hälsosamt man skriver om?

Är man tråkig för man vill skriva om recept och sunda inslag?, varför? Det finns så många bloggare som skriver om mode, ångest hela tiden och det är ju deras nisch och deras sätt att nå ut till besökare. Jag har fått kommentarer som grunnar sig på det att det verkar som min blogg är tråkigare nu för att jag väljer att skriva om det, VARFÖR?!

Min vardag går ut på studier, vara mamma och aktiviteter med henne. Ska jag nischa mig och bara skriva om det hela tiden blir inte det tråkigt? jag har ändrat om min livsstil nu och vill vara hälsosam och nå ut med recept som vi äter som faktiskt fungerar! Är det att det är hälsosamt man skriver om som gör att man reagerar? Skulle jag lägga ut massa recept på sockerbomber på desserter och så, blir det roligare att läsa recepten då? Min blogg har ökat massor sedan jag börja nischa den hälsosammare och då vill jag ju såklart underhålla den med det. Jag jagar inte besökare, men såklart är det väl roligare att man får skriva om det JAG VILL, eller?

Min blogg är min och min receptbank och min blogg med mina tankar. Det är vissa som formulerar sina kommentarer att oh äntligen ett vardagsinlägg, m,m. Jag skriver vardagliga inlägg också. Jag kan dock inte skriva om så mycket variation där eftersom mitt liv är inte ett liv i en nöjespark där det händer massa festligheter hela tiden där jag kan knåpa ihop blogginlägg på blogginlägg med massa som ska locka er följare. Är man ute och reser då är det lättare då gör man ju en massa. Men min livsstil nu är att leva hälsosammare och för min skull och för min mages skull som mår bra av det.

Jag skriver om det jag vill och det måste jag får göra också, annars kan man ju lika väl lägga av om jag ska skriva för att behaga det som en efter en läsare vill läsa. Gillar ni min blogg läs den, gillar ni den inte då är det ju tråkigt.

I går skrev jag 4 blogginlägg och 1 var ett receptinlägg, känner att det är fortfarande samma blogg bara att jag har nischat in hälsotänk och receptinlägg i vissa blogginlägg. Ska vi inte förespråka dem hälsosamma livsstilen och är det inte då bra att peppas och få tips av någon som det fungerar för?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Hälsan är en viktiv del av ens livsstil?!

 1. Folk kanske reagerar för att du ändrat lite och det har blivit mer hälsosnack? Det dåliga samvetet kanske talar… Mina läsare är vana vid blandningen av hälsa, resor och vardag – så har det alltid varit. Men så har iofs mina läsare varit med i 15 år, det är lite galet faktiskt. Nu bloggar jag inte varje dag längre, det tar för mycket tid men läsarna hänger kvar ändå 🙂

  Gilla

 2. Vad tråkigt med sådana kommentarer. Tycker du har en bra blandning, och uppskattar verkligen recept just nu. Har fått massor av inspiration av den. Rent generellt märker jag att många inkl jag själv har haft svårare med inlägg för det är precis som du skriver. Händer inte så mycket och det ända man gör är att jobba, och för mig vara mormor.

  Gilla

 3. Varför ska folk alltid lägga sig i?! 😒
  Du skriver om det som händer i ditt liv. Kan va nytt recept ni testat. eller ni gör något kul. Eller du bara skriver om en dag hos dig.
  Jag skriver om min träning. För det är det jag brinner för, om jag/vi gör något kul. Eller en vanlig dag hos mig där det ibland händer saker ibland inte.
  Ingen ska lägga sig i våra liv!
  Vårt liv, vår blogg! 👊😾
  Jag tycker din blogg är varierande! ❤️Det gillar jag. Skit i dem som lägg sig i vad du skriver! Hur du lever ditt liv & hur du skriver i din blogg är din sak. Ingen annans! ❤️
  Stor StyrkeKram💪🏼❣️

  Gilla

 4. Jag tycker helt klart att du ska skriva om det du vill. Inte det någon annan tycker att du ska skriva om. Det är din blogg så du bestämmer. Kul att läsarantalet på bloggen har ökat. Även om man inte har som målsättning att få en välbesökt blogg så är det alltid roligare att skriva när man vet att folk läser bloggen.

  Gilla

 5. Men då! Jag anser som så att gillar man inte hälsosam mat så kan man tycka det, men man behöver inte ta sig tiden att påpeka detta för den som skriver.
  För det är ju den som skriver bloggen som väljer själv vad den vill skriva om. Nej fy på dem som är negativa.
  Jagcälskar ditt sett att skriva och att utmana oss läsare med många tänka värda frågor och jag tycker texter som inspirerar till hälsosammare liv är ett plus.
  Så lyssna inte på de som är negativa och skriv om just det du vill skriva om ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s