Peppa dig och tänk efter!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Roligt att träna tillsammans i vardagen

Vet ni, tänk så mycket träning man kan och som man också gör i vardagen som man inte tänker på. I går när jag tänkte efter så gjorde jag en hel del utan att jag tänkte att allt var motion. Kan berätta för er och när ni då läser detta så tänker ni säkert oj jag rörde ju också på mig en del i går. All träning behöver inte alls betyda flåsiga tempo pass på gymmet trots att det såklart också är bra. Maten är en stor viktig del för sundare vanor, men släng in lite vardagsmotion på det också så kommer man få mer energi och ork. Lägg sedan till att stretcha ut av kroppen så har man fått en god sund motion den dagen.

Så här rörde jag på mig igår

 • Promenad 25 min för att gå till Bellis skola och hämta på fritis
 • 15 min promenad tillsammans med Bellis och gå till stora lekparken vid badhuset där de också har utegym
 • Klättra leka och träna i utegymmet med Bellis
 • 20 min Promenad hem från lekparken med Bellis
 • 50 min rask powerwalk på kvällen

Roligast var ju såklart då Bellis och jag tränade och utmanade oss på hinderbanan och kan säga att hon var överlägset bäst för jag hade helt fel skor och byxor på mig. Näst gång ska jag sätta på mig träningskläder och faktiskt passa på att köra träning då hon också ändå tycker det är roligt att vara där.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

2 reaktioner till “Peppa dig och tänk efter!

 1. Tycker det är viktigt med ”lagom” både vad det gäller träning och hur mycket man tänker på kost m.m
  Vardagsträningen är inte att förakta som någon innan skrev 🙂
  Ser väldigt kul ut 😊

  Gilla

 2. Jag är ju ingen träningsmänniska, så detta kanske låter som ett försvarstal, men den träning man får utan att träna, tror jag är så viktig. Det vardagliga, ta trappor istället för hiss, om möjligt promenera istället för att ta bilen m m. Dessutom är det en bra förebild för barnen, om möjligt promenera och hämta från dagis eller hos kompisar, istället för att köra. Ger motion och är miljövänligt. Det är inte alltid genomförbart, men oftare än man kanske tror.
  Ha det bra!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s