Pausdag och tempen på topp

I morgon blir det en pausdag för mig och tösen

Imorgon blir det en dag hemma för mig och tösen. Hon får ledigt från sommarfritis och jag får ledigt från vikariejobb och så tar jag tillfällena som bjuds och som funkar att studera. Jag känner att vi behöver det både hon och jag. BQ ska till Västerås och antagligen ligga över där också på hotell då hans avdelning ska ha afterwork på kvällen. Det blir paus från solen för mig också i morgon, jag har bränt mig i nacken idag då jag jobbade. Jag tänkte medvetet mycket på att vara i skuggan idag, men men jag är pedagog också och där barnen är måste jag vara så är det ju.

Det är ju coronatänk också på förskolan och då är syftet att vi ska vara ute. Jag försökte hålla barnen så mycket i skuggan som det gick också. Det är dock inte det lättaste då utegårdar på förskolor och skolor är som rena rama saharaöknen typ.

Jag älskar min klänning från Shein, den är så ledig och skön och fin. Är någon sugen att köpa en likadan så finns den här och i olika färger. ➜ Krås Randig Boho Klänning – Shein

Pumpa upp poolen och hänga i trädgården

Jag tänkte att tösen och jag skulle spola rent, pumpa upp poolen och ställa den i solen på morgonen så kan tösen sedan få bada poolen efter lunch sedan då vattnet har värmt upp. Det blir skön avkoppling minsann. En svalkande dag i skuggan det ser jag fram emot. Temperaturen är ju också på topp i morgon och på fredag det ska ju bli 30 grader.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

4 reaktioner till “Pausdag och tempen på topp

  1. Det behöbvs hemmadagar med ibland. Jag har också tänkt på det att förskolor och skolgårdar inte är anpassade för varma dagar. Det finns ju nästan ingen skugga alls. Det är så lätt att bränna sig. Vad härligt att pumpa upp poolen och kunna plaska i den.

    Gilla

  2. Vad härligt att bellis ska få bada det tror jag hon kommer tycka om. Hoppas ni får en avkopplande dag i skuggan, låter som en perfekt dag. Jättefin klänning den passar dig 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.