Vet ni idag är jag glad!

Vet ni idag är jag glad

Ja jag måste faktiskt säga det, det känns som man kan andas och stanna upp lite i livet. Magen har börjat fungera igen vilket oroade mig väldigt mycket då jag börja fundera om det var något fel jag behövde kolla upp. Viktväktarna och kosten har verkligen hjälpt mig så mycket och jag känner att jag är i gång igen med min motion och komma i gång. Idag vräker regnet ner här, så idag tänkte jag nog ta en paus dag från motionen ute och eventuellt och köra ett hemmapass hemma istället. Jag har bra hemmapass man kan göra. Idag fick jag också ett peppande mail av viktväktarna hur viktigt det är att man även får in en vardaglig rutin som passar för en själv. Vardagen måste ju fungera, det ska inte vara någon press. Jag känner att jag har fått igång rutiner som fungerar för att jag inte ska banga ur eller skippa mina rutiner och det är jag så glad för.

Jag känner att detta är en livsstil som kan hålla bara man har karaktären, det är bara en ny hund som fattas

Vad är jag mera glad för idag då?

Jo jag har jobbat idag och den förskolan var trevlig och välkomnande personal, kändes jätteroligt. Samt att de berättade också att de kommer öppna en fjärde avdelning där. Samt att det är nya förskolor på gång i kommun och ja jag måste ju få känna så att det är hoppfullt för mig att det kan bli en tjänst som jag får. Det är ju hoppet man ska leva på. Vet ni, jag har ju berättat om att jag hade en svår uppgift nu som jag lämnade in i veckan som var och att jag kände att den stressade mig. Jag fick den tillbakarättad idag och vet ni, jag oroade mig i onödan, jag fick A på den.

Vem eller vad har gjort er glad idag och varför? Berätta och låt andra glädjas med er!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

3 reaktioner till “Vet ni idag är jag glad!

  1. Härligt att du fått igång rutiner som funkar för dig =). Kul att göra lite hemmapass och inte bara vara ute och gå hela tiden =), Grattis till A:t vad kul =) ha en fortsatt mysig måndagskväll =)

    Gilla

  2. Jag är glad för att jag ett breakdown på promenaden men efter bara några minuter så kunde jag gå vidare och jag vet att hade det hänt tio år sedan då hade jag gjort något väldigt impulsivt och dåligt. Att jag kommit så långt att även om jag tänker saker så kan jag på något sätt hantera det på ett bra sätt för att inte göra något dumt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.