Många järn i elden!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

En helg med många järn i elden

Ja då var det väl dags att skriva lite vardagliga rader också, jag vet inte vad ni gillar bäst om att läsa inne här. Jag kan ju i alla fall berätta lite om alla våra järn i elden vi haft denna helgen. Den har verkligen tagit slut snabbt och det är ju på både gott och ont. Idag har jag varit hem till vänner och fikat i deras trädgård och även hjälpt dem med deras bank som har strulat. Efter det sedan så stämde jag och Bellis kompis L,s mamma att de skulle få träffas och leka loss en stund i lekparken. De är verkligen galet söta med varandra och de lekte loss i typ 2 timmar. Efter det sedan var det dags för oss att gå på bio och Bellis fick säga hej då till L. Vi skulle gå på bio som en familjegrej och se senaste Sune-filmen på bio, ➜ Sune- Uppdrag midsommar. Vi tyckte faktiskt att den var sådär och så verkade även Bellis tycka för jag såg att hon tröttnade emellanåt och ville viska till oss, m,m. Den hade bitvis charmiga scener, men hmm den får inte toppbetyg av oss tyvärr. Det var i alla fall en jättemysig stund och härligt att man kan gå på bio igen.

I går var vi hem till BQ,s bror vars frus son har tagit studenten. Vi var där och grattade honom. Det var också en trevlig stund med trevligt sällskap och god tårta

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Nu är det måndag i morgon igen och det är fritis, jobb och studier, allt i sin ordning igen och slutspurten innan semestern. Jag har att mig tillgänglig för jobb hela juni sedan går vi på semester. Fast nu är det fortfarande söndagskvällen kvar och jag känner mig nöjd efter ha gått en lång rask powerwalk och tänker snart landa i soffan och kika serien vi börjat kika på ➜ Max Anger. När vi sett klart den är det äntligen dags att se säsong två av ➜ Lupin.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Många järn i elden!

 1. Det är roligt att läsa om vad ni gör i eran vardag också. Roligt att gå på bio igen det är så roligt att de äntligen öppnat igen. Själv har jag varit på två filmer och de var väldigt bra båda två. Förstod om hon tröttnade då om filmen inte var så bra. Om jag själv går på en dålig film kan till och med ja tröttna.

  Gillad av 1 person

 2. Ni verkar ha haft en mysig helg och fullt upp. Bara roliga saker förgyller verkligen helgen och det gör att även veckorna blir roligare. Trist att filmen var så där, men så mysigt att kunna gå på bio igen.

  Gillad av 1 person

 3. Så mysigt med bio 😃 även om filmen inte var topp.. Kul att få fira en student, men jag har nästan svårt att tänka endast positivt kring att ta studenten. Vuxenlivet väntar och för många blir det som en chock. Men det är en härlig dag, med allt slit! Hoppas du får en fin måndag! Kram

  Gillad av 1 person

 4. Bio är ju verkligen super mysigt har set några sune filmer men tycker att den första var bäst 🙂 Tråkigt att filmen inte fick något topp betyg ❤

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s