Våran Sune och Sofie ❥

Alltså kolla hur sött hon håller armen om honom, godingar!
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

När två barn bara finner varandra, lycka!

För Bellis fick hon bästa examenspresenten idag att leka med skolkompisen och favoriten L. De är så gulliga med varandra och alltså när han nästan gråter för han inte vill gå hem då pappa kommer för att hämta då smälter man till en pöl. De vill sova över hos varandra, och det är gulligt då de börjar visa att någon betyder extra mycket. De har hängt ihop sedan de var 3 år så snart 5 år då med andra ord. De lekte alltså hela tiden, jag kunde sitta där i lugn och ro och njuta i solen. De lekte kanske 5 minuter på hennes telefon för Bellis ville visa honom ett nytt spel. Alltså notera hur hon håller armen om honom Hoppas att de kommer fortsatt vara kompisar och växa upp tillsammans. Dom är verkligen som Sune och Sofie. På tal om Sune så funderar vi skarpt på att gå se den på bio på söndag, Bellis älskar Sunefilmerna.

Vet ni nu ska jag gå göra om mina naglar, de är på tok för mycket utväxt på det, inte så vidare snyggt!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.