Fredag med lupin

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Nya sommarnaglar fixade

Korallnaglarna i fjol, love it.

Jag är svag för att ha korall och rosa på mina naglar om sommaren, tycker att det är så fint. Hade det förra sommaren också faktiskt ➜ Idag har jag varit och gjort om dem och nu har jag fräscha naglar i sommar. Naglarna jag hade förra sommaren och som jag nu gjorde om idag, de har ju en touch av varandra och är samma färgskala så att säga. Bellis ville att jag skulle göra gula eller gröna och absolut det är också fint. Dock hittade jag inga bra inspirationsbilder på det, så kände att jag inte hittade någon färdig bild att kunna förklara.

FREDAG och Bellis är på fritis till klockan 14, ska strax hämta henne. Jag är klar med en skoluppgift som ska lämnas in nu innan söndag. Ska läsa igenom allt en gång till, men just nu orkar jag inte mer nu, känner mig tom i skallen. Det är min nästsista skoluppgift, sedan är det 1 kvar och som slutlig grej slutprovet. Efter det är jag klar med utbildningen, det är otroligt. Det känns otroligt skönt och även häftigt, men kommer även att sakna att studera, för jag trivs med det.

Ikväll startar säsong 2 av Lupin på Netflix, och den serien tycker jag var så härlig på något vis, men även spännande. Har ni inte sett den, kan jag varmt rekommendera den

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Fredag med lupin

 1. Naglarna blev jättefina 😃. Jag vill med göra sommar frisyr & sommar naglar.

  Gör du rätt i att ta ett break ifrån studierna när hjärnan känns tom 👍

  Hade jag haft Netflix så hade jag gett serien en chans. Därför att den verkar bra. Men nu har jag inte det. Hoppas att den kommer på tv 🙂

  Ha en skön helg❣️🌸

  Gilla

 2. Ja super härlig färg. Gul eller grön går ju fett bort hos mej .
  Grattis du är så himla duktig
  Skönt o va färdig .
  Ha det så skönt i helgen kram ullie
  Webersköld.nu

  Gillad av 1 person

 3. Så fina och somriga naglar du har nu. Är det barnskötare som du pluggar till? Jobba något år och känna efter eller börja plugga till förskolelärare? Med tanke på att du skrev att du gillar att plugga

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.