Chokladmjölk med kaffesmak

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Ett tips till veckobonusen om du är sugen på något

Ingredienser

Grön 6

  • Choklad mörk 8 bitar
  • Mjölk 0,5% 8 dl
  • Kaffe 3 dl
  • Kakao 1 tsk

Instruktioner

Bryt chokladen i mindre bitar och fördela i glasen. Värm mjölken och vispa till lätt skum. Fördela kaffet i glasen och rör om så att chokladen smälter. Häll på mjölk och skeda över lite skum på toppen. Strö över lite kakao och servera.

/ Receptkälla – Chokladmjölk med kaffesmak

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

En reaktion till “Chokladmjölk med kaffesmak

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s