Nytt kapitel i livet!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Skolavslutning och nytt kapitel för tösen

Skolavslutning i dag för vår stora tjej som slutar första klass. Nu börjar ett nytt kapitel för henne efter sommaren. Alla skolor här i kommunen kommer ändras om och det kommer bli en enskild lågstadieskola och en enskild mellanstadieskola för oss stadsbor så att säga. Det finns ju då såklart andra skolor med, de kommer inte ändra om lika mycket som stadsskolorna gör. Bellis kommer byta skola, inget vi själva valt utan kommunen har bestämt det då således. Den skolan Bellis gick på kommer bli en ren mellanstadieskola. Klassen kommer splittras runt i tre olika klasser. Det kommer bli 2 – A B C och Bellis kommer bli i klass 2 B. De blir 6 st som följs åt från hennes klass med henne inräknat. Det kommer även komma barn från parallellklassen där hon gick nu. Hon kommer känna igen flera, men hon kommer att få många nya klasskamrater. Även nya lokaler, nya fritisfröknar och idrottslärare, ny gård. Läraren är den samma just i hennes klass 2 B och hon kommer även få den fröken som varit lärare i hennes parallellklass nu, så hon kommer känna igen båda fröknarna. Det har vi gjort glädjeskutt för här hemma, så lyckliga för det. Nytt fritis till skolstart och även nya kompisar där.

NYTT kapitel startar nu för vår tös

Tösen hade svårt att bestämma sig, hon ville ha lockar, hon ville inte ha lockar. Samt hon ville ha uppsatt, hon ville inte ha uppsatt. Det fick bli att hon fick duscha tidigt i morse och sedan sätta upp ett fint diadem som matchade kläderna. Håret blir ju finare då allt håret torkat, då får hon så fylligt fint hår med mjuka lockar. Jag föreslog att vi skulle föna håret torrt, men det ville hon inte. Hon vart i alla fall så fin avslutningstjej med sommarkänsla, så söt. Här under på bilden ser ni innehållet i påsarna som fröknarna fick av oss. Produkter kommer från Calimero Familjeshop. Vi är jättenöjda med våra fina presenter till fröknarna. Jag var i väg i går och köpte presentpåse och rosor så vart det extra pimpat.

Butiken Calimero kan jag varmt rekommendera som har mycket fina produkter.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Nytt kapitel i livet!

 1. Kul med nya klassen och skönt ändå att en del av den gamla blir kvar. Det blir en spännande höst för henne och även för er.

  Gilla

 2. Ååå så spännande det kommer att bli i höst för Bellis. Börja ny skola. få nya klasskompisar & lärare 😊
  Jag hoppas att det blir bra 🙏🏻 Men först sommarlov 🌿☀️🌈.

  Fint det blev med presenter 🎁 till lärarna.

  Hoppas att njuter av vädret 😘

  Gillad av 1 person

 3. Spännande med ny skola även om det kan vara lite läskigt med förändringar också. Haha jag känner igen det där med att ha svårt att bestämma sig. Jag har ofta svårt att bestämma mig än idag, mest när det gäller kläder dock. Håret är jag inte så noga med. Jättefina bilder! 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.