Matblogg och lockar!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Har jag blivit en matblogg ?

Nej det har jag inte, jag skriver om det som jag känner för. Fast bloggen har stort intresse för mat så jag ser man det så, så JA det är också en matblogg. Mat är en stor del av vår vardag och jag lägger mycket tid i köket för att hålla kvar vid det sunda inslaget annars gör man bara mat i farten och det är inte bra. Jag tycker om att lägga ut recepten jag gör, dels för att inspirera, dels för mig själv så jag får min egen receptbank. Även för att det är ett sätt också att fota och tänka kreativiteten kring fotandet. Jag har dock inget snyggt porslin direkt, så ska gå köpa oss tre varsin snyggare tallrik, ja faktiskt för att få snyggare foton och maten ser godare ut på snygga tallrikar Kan tänka mig en sådan tallrik som heter ⇛ Rosa Spets, priset var ju i dyraste laget ツ

Lockar i håret utan en egentlig anledning?!

Bellis ville jag skulle locka håret på henne i morse, och hon vart så supersöt. Det är skolavslutning i morgon, men äscch vi lockade håret idag med. Lockar får man ha när man vill och om man vill. Idag var det någon som hette JAG-dagen idag och då fick barnen ta med sig en valfri leksak eller ett gosedjur. Bellis tog med sig en dock idag som man kan byta ut håret på, eller rättare sagt toffsarna på i olika varianter. Hon har annars haft med sig gosedjur varje gång annars. I morgon ville hon nog ha en en inbakad fläta längst med luggen ut på ena sidan av håret, ska försöka fixa. Hon har fått nya kläder till avslutningen, och hon har valt själv, så fina. Hon får välja själv i morgon om hon bara vill ha det gula, eller den vita klänningen och gula tightsen eller alltihop tillsammans som det är tänkt

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

4 reaktioner till “Matblogg och lockar!

 1. Jag lägger också ut recept ibland för att jag själv ska ja lättare att hitta recepten om jag tex inte är hemma och har tillgång till min dator. Bloggen kommer jag ju alltid åt 🙂 Och så är det kul att dela med sig av sådant som är gott!

  Gilla

 2. Jag gör alltid veckomatsedel o handlar hem till det.. ett tips.
  Jag tänker med på att äta ”sunt” men man måste också unna sig godis, pizza m.m någon gång så inte mattänk m.m tar över.

  Gilla

  1. Ja det beror ju också på hur man är som person, fixar man att bara unna ”ibland” då är det ju perfekt om man kan hålla sig till det. För vissa triggar det ju igång sockersuget och onyttigheterna och då tar många det som att ” unna sig ibland” lite för lätt på ordet. Ja vi gör också veckomatsedel och handlar och följer dem

   Gilla

   1. Ja, en väninna har problem med socker o sötsaker och hon har sökt o får hjälp med att komma ifrån det.

    Jag unnar mig då jag är bortbjuden samt på helgen. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.