Lövbiffsgryta Viktväktarna

Ingredienser

Grön 9, Blå 9, Lila 9

Baserat på 1 portion

  • Lövbiff 125 g
  • Lök ½ st, röd
  • Margarin flytande 80% 1 tsk
  • Champinjoner 100 g
  • Broccoli 1 stånd
  • Köttbuljong 1 dl
  • Kryddpeppar 3 korn
  • Fraiche 5% ½ dl
  • Bulgur, okokt ½ dl
  • Japansk soja 1 tsk

Instruktioner

Tillaga bulgurn. Strimla lök och fräs den mjuk i ½ tsk margarin. Ta upp löken, strimla biffen och bryn den tillsammans med svamp i resterande margarin. Lägg i löken och broccolibuketter häll på buljong. Tillsätt kryddpeppar och låt koka på svag värme ca 10 min. Rör ner fraiche och soja smaka av med salt och peppar. Servera med bulgur.

/ Receptkälla Lövbiffsgryta Viktväktarna

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

En reaktion till “Lövbiffsgryta Viktväktarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s