Massa tårar som rinner

Håret är blött på vissa ställen efter dusch därför jag ser lite mörkare ut i bakhåret upptill ! Trots att jag har kortklippt hår tar det lång tid att torka för jag har så tjocka strån.
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Idag fick jag hem tre nya klänningar jag beställt, jättefina alla tre. Något lite för stora, kunde valt storleken mindre, men men det gör inget att de sitter lite ledigt. Så ledigt sitter de heller inte. Jag valde M för att ibland kan kläderna vara små i storleken, men jag skulle lite på att jag har strl S. Den vita klänningen är en sådan där härlig lite oversize ändå så det ser bara skönt ut. Klänningarna är från Shein, de ser ut som på hemsidan också och sitter bra på om en uns lite stort.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Tårar som rinner och jättesorgsen blick!

När man smälter som mamma när dottern kommer med massa tårar och jättesorgsen blick och ser så bedjande ut och säger – Mamma varför skaffar vi inte hund igen, vi älskade ju alla Bellman och vi saknar ju honom. -Ja du, samt vad jag än säger efter det hjälper ju inte ett smack eftersom hon vill endast höra orden att vi ska köpa hund, VAD GÖR MAN? Jag vill ha hund lika mycket som henne och hade köpt när som helst i förrgår om det inte vore för BQ. Han vill inte och vi som föräldrar måste ju vilja tillsammans annars funkar det inte. Då föreslog jag för BQ igår att vi skulle skaffa ett marsvin åt henne så hon fick sin egna lilla kompis.

Nähäe, det tyckte han inte heller då han trodde att hon kommer tröttna på det eftersom det trots allt inte är en hund och man kan inte gosa med det på samma vis. Samt att som han har rätt i och som han uttryckte sig – Vaddå tål du dem? Du tål ju inte katter, kaniner eller hästar?! Jag leker med tanken att den kanske inte ger lila mycket allergi som de andra och jag är köpt eller vad man ska säga. Jag tycker så synd om henne och hon älskar, verkligen ÄLSKAR djur och jag tycker att hon är värd framförallt en hund.

När båda heller inte är med på det så är det inte aktuellt alls att skaffa hund ens, det går inte att bara jag vill som vuxen då kommer jag få ta mest ansvar också. BQ älskar hund och han älskade att ha hund, men just nu vill han inte skaffa igen.

Vad ska vi göra åt BQ, MORR!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Massa tårar som rinner

 1. Som jag förstår er. Jag vill också ha hund, men jag vill ju ha MIN hund. Det är ju honom jag saknar, inte vilken hund som helst. Vårt liv passar bättre utan hund just nu, så ivi lånar grannens istället. Vi får gosa hund och härliga promenader och grannarna får avlastning. Ni kanske kan göra något liknande?

  Gilla

 2. men jag förstår att ni vill ha hund. det är världens mysigaste djur. en del vill vänta lite innan man skaffar hund. det brukar vara så. jag köpte direkt efter min gamle dog för jag behövde det och visste jag skulle klara en valp.

  Gilla

 3. Jättefina klänningar! Har inte vågat beställt kläder från Shein, har läst att det är jättesvårt att returnera.. Har du skickat tillbaka någon gång?
  Ang husdjursfrågan hade vi en liknande situation för några år sedan. Dottern ville såååå gärna ha en hund. Maken ville inte. Hon fick en hamster, men nej, det var ju inte samma sak… Läste en del om marsvin också men läste att de kan lukta ganska illa (?) och låter mkt osv. De ser ju mycket mysigare ut än en hamster iaf 🙂 Maken ändrade sig när vi åkte och TIITTADE på hundvalpar 😀 Dottern hade sparat pengar i flera år och betalade halva valpen, men sedan var det inte så intressant längre, så det är mest ”min” hund, även om det såklart är familjens. Men det är jag som har huvudsansvaret.

  Gilla

 4. Jätte fina klänningar. Personligen tycker jag att klänningar känns skönast när de är lite slappa och inte sitter som ett extra skin. Man vill ju känna sommar vindarna 😉

  Husdjurs frågan är alltid svår med hur man ska göra. Vad jag skulle ge som förslag är att höra med andra du känner om Bellis kan få vara djur vakt en helg eller vecka under sommaren. På så sett får hon gosa och ta hand om ett djur och samtidigt se hur mycket jobb det är samt om hennes djur drömmar är lika med verkligheten. Pluset är att BQ får se Bellis tillsammans med ett djur och kanske ändrar tanke 😉

  Gilla

 5. Stackarn förstår henne . Nej båda föräldrarna måste ju vara med på att skaffa en hund annars går det ju inte.
  Hoppas han ändrar sig snart

  Gilla

 6. Krokodiltårar är för mig med att man låtsasgråter. Snygga klänningar du shoppat. Shein har mycket bra saker faktiskt. Ja du, det där med djur är inte lätt. Ett av mina barn ville verkligen ha hund som liten men det går inte. Dels på grund av allergi och för att jag och maken inte har det intresset. Det blev kaniner ett tag istället och nu har äldsta grabben ödlor.

  Gilla

 7. Roligt med olika ordbetydelser beroende på var man bor…. här betyder krokodiltårar att man låtsasgråter 🤭
  Hos er gissar jag att det betyder att man storgråter…
  Helt rätt i att de vuxna ska vara helt på samma sida i en så viktig fråga.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s