Sommarlov och covidtest igen!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Sommarlovet börjar entra sig!

Sommarlovsveckan har börjat. Denna veckan är det examen, skolavslutning och studenten för många. Bellis har skolavslutning på torsdag, men för henne blir det sommarfritis fram t.o.m vecka 25. Därefter får vi semester och sommarlov tillsammans, jag kommer studera klart och så blir jag säkert inkallas att jobba då jag satt mig tillgänglig. Vi får inte vara med på skolavslutningen i år heller, vilket är jättesynd såklart. Bellis får ge fröknarnas presenter till dem själv. Jag har ju köpt presenter från Calimero Familjeshop, ska även köpa en liten presentpåse och stoppa ner varsin ros i dem så får presenten vara klar

Ska ni på någon studentfest, avslutning eller på examen i år?

Då krävdes det covidtest igen, Allergi?!

Vi har blivit bjudna både på examensfika och studentfika. Examensfikan kunde jag tyvärr ej gå på då det är en tid på fredag som inte passar, men vi kommer fira varandra ändå. Samt studentfikat är på lördag och det ska vi väl försöka gå på. Jag är väldigt snorig och däven, men tog covidtest igår och fick svar idag att det är inte covid vilket jag heller inte trodde. Det är bara min allergi som spökar. Det var vikarieansvarig som ville att jag skulle ta test. Jag kan tycka att det är lite att förminska allergin igen och att man ska kräva mer av oss då vi faktiskt vet att det är allergi. Nu har jag tagit test som visar negativt, jag skulle då således kunna ta test 1- 2 gånger i veckan. Allergin kan ju te sig på olika vis beroende på hur pollenhalten är i luften, vilken styrka den har och vilken pollen det är för dagen. Fast i den tiden vi lever i nu så är det ju bättre att ta det säkra före det osäkra.

Har ni tagit covidtest? Hur många? Jag är nog uppe i 5 st nu!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

20 reaktioner till “Sommarlov och covidtest igen!

 1. Här har de skolavslutning på torsdag och som de längtat efter sommarlov. Första året på tre år som jag inte är ledig hela sommaren. Jag har bara tagit 1 covid test och då var det positivt.

  Gillad av 1 person

 2. Här har barnen avslutning på tisdag om en vecka, men det blir ju utan föräldrar här också. Håller med om att det är trist, men vi får försöka hitta på något kul efteråt.
  Jag har tagit ett par snabbtest men bara ett ”riktigt” covidtest. Då för att jag vaknade upp med ont i halsen en dag och båda barnen hade också ont. Mitt blev inget, men iom att sonen också skulle testas så tog jag också ett. Dottern hade testats veckan innan. Hon har nog testat sig 9 gånger.. jag har tappat räkningen! Förra året var hon förkyld både i aug, sept och okt tex.
  Hoppas dina dumma allergibesvär avtar!

  Gillad av 1 person

 3. Det är verkligen sjukt jobbigt med dessa allergier som förknippas med förkylning. I år blir det inte heller någon skolavslutning för min del. Kramis ❤

  Gillad av 1 person

 4. Det är verkligen sjukt jobbigt med dessa allergier som förknippas med förkylning. I år blir det inte heller någon skolavslutning för min del. Kramis ❤

  Gillad av 1 person

 5. Jag har faktiskt inte tagit någon Covid test och nu har jag tagit första sprutan så nu känner jag mig lite lugnare 🙂
  Förstår att det är tråkigt att du inte kan vara med på skolavslutningen. Det är ju något speciellt men förhoppningsvis blir det bättre nästa år kram

  Gillad av 1 person

 6. Fast jag kan förstå att hon ville ha ett test. Även om vi har allergi kan vi ju även ha covid….
  Har med student i veckan 🙂

  Gillad av 1 person

 7. Det är konstiga tider fortfarande, och visst är det lite synd om barnen som slutar skolor osv och inte får ha sina föräldrar med sig. Den där allergin ställer till det för många av oss just nu. Så trött på den, men hellre ett test för mycket än ett för lite.

  Gillad av 1 person

 8. Nej vi ska inte på något firande i år för jag jobbar när barnen mina ha avslutning och här får man inte ens komma vilket är synd .
  Har inte köpt något till lärarna i år men jag tror det är några som gör det..

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.