Heja, heja oss!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Utflykt till Sala och sista LCHF-receptet!

Igår var vi till Sala och till stadsparken och den stora lekparken där. Vi hade lunch med oss med Chevrépaj alá LCHF. Vårt sista LCHF recept med andra ord, för det går inte längre för mig att äta LCHF som jag skrev i inlägget innan. Samt jag känner att det är för mycket fokus på förbud. Det och det kan du inte äta då kommer du gå upp i vikt för det fungerar ej med LCHF. Känner att detta tar fel fokus av mig, orkar inte det mera nu. Känner att det tar för mycket tid av mig och att jag vill njuta av annat och inte all förbud. Dessutom har BQ blivit lite likgiltig till allt då han tycker att det också är för mycket fokus och tror det är hans sätt att tycka det är dags att lägga av med LCHF och förbuden. Min mage mår heller ej bra som jag skrev och jag dricker mycket vatten, men det hjälper inte längre. Jag måste ta mig ner på apoteket och skaffa Laktulos Meda så jag får i gång systemet igen, för jag har konstant ont i magen. Samt ja vi vet att det är LCHF det beror på, för BQ har lika emellanåt.

Därför satsar vi på viktväktarna nu och kommer förhoppningsvis tycka det är bra och då blir det lättare att hålla den kosten som en livsstil, håll tummarna! Ska testa ett recept redan ikväll, lägger ut om jag tycker det var gott. Har fått massa pepp, info och hejaremsor utav Marlene, så nu kör vi helt enkelt, TACK

Första receptet ut är Indonesisk kycklinggratäng.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

12 reaktioner till “Heja, heja oss!

 1. Jag förstår att han känner så Bq.

  Mysigt med liten picknick ute med medhavd mat i det fina vädret 🙂

  Gilla

 2. Det här med förbud är inte bra och att hitta en livsstil är betydligt bättre. Stort lycka till och hoppas magen hämtar sig snabbt ❤

  Gilla

 3. Det är ju perfekt med Marlenes receptbank! Hoppas att det funkar bra att äta enligt vv, vilket det säkert gör för det ju liksom bara helt vanlig mat 🙂 Hoppas magen kommer i fas igen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.