En dag i stockholm

En lördag på landet med grillat, eller?

Ni undrade hur det vart på balkongen med de blommor vi köpt. Det är faktiskt inte så mycket för ögat än då jag med flit köpte blommor med massa knopp för att de ska få växa sig fina hos oss. Lätt att man vill köpa dem som redan är färdigblommade. Jag är inte sådan utan vi köpte så och de kommer bli finare om några veckor skulle jag tro, så ska fota dem mer då. Så här ser det i alla fall ut nu, ser lite tomt ut eller vad man ska säga, men det kommer ha växt sig stora och fina. Vi ska om en stund åka till landet och grilla tillsammans med svärfar och hans sambo om en stund. Jag har väldig pollenallergi idag, så känner mig lite tvekad på om jag ska åka eller inte. Dock vill man ju gärna åka till landet och tackar man nej till grillat? Får se hur jag känner mig då vi närmar oss, för allergin blir ju knappast bättre av att vara på landet.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Kosmetisk behandling i Stockholm på semestern

I går bokade vi oss en natt på ett hostel, ja inte hotell utan hostel i Stockholm på semestern. Vi ska Dit för att jag ska göra en kosmetisk behandling där på en klinik. Jag kommer inte säga vad det är och varför, berättar det senare då jag har gjort det. Det finns alltid någon som kan skriva en kommentar som gör att man nojar eller tvekar. Det känns jättebra och det är något jag velat i många år. Nog sagt om det, vi bokar då in oss dagen innan på hostel för att ta en heldag i Stockholm. Vi kommer bo nära Vasaparken och där har vi varit förut då vi bott i Stockholm och det är jättetrevlig park. Vi var där för några år sedan då Bellis var runt 2 år och skulle då således fylla 3 och den lekparken där är ju gigantisk.

Här är från Vasaparken 2016

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

MISSA INTE MIN TÄVLING PÅ BLOGGEN

Klicka på bilden

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

12 reaktioner till “En dag i stockholm

 1. Mysigt amed en heldag i Stockholm. Vasaparken är väldigt trevlig och ett perfekt ställe att bo på. Nära till allt. Hoppas ni hade en mysig dag med grillning på landet.

  Gilla

 2. Grillat är verkligen så gott! Så förstår dig att du vill gå även om pollen just nu är jobbig. Låter trevligt med en dag i stockholm i sommar. Hoppas ni får det trevligt 🙂

  Gilla

 3. Låter härligt med en dag på landet. 🙂
  Finns väl egentligen ingen anledning att tala om vad du ska göra men inte heller att tveka bara för någon annan kanske har annan åsikt. Har du bestämt dig o lider av det så pass att du måste göra ett ingrepp så är det ju upp till dig. Sen kan man ha olika åsikter om skönhetsingrepp…. Stockholm är jättefint på sommaren 🙂
  Njut nu ute på landet 🙂

  Gilla

 4. Gud så gott att grilla! Hoppas det känns bättre med din allergi snart. Så tråkigt när man behöver ställa in pga sånt. Har själv haft mycket allergi i år men börjar bli bättre nu äntligen.
  Intressant att du ska göra en behandling. Hoppas att allt kommer gå bra och att du blir nöjd! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.