Migrän och handelsträdgård

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Migrän, handelsträdgård och Fredag

God förmiddag på er och FREDAG, YEAY!! Dock var det HEMSK start med kräkningar och en huvudvärk utan dess lika. Inte på mig utan på BQ, han har fått värsta migränanfallet och tyvärr hade vi inte hans migräntabletter hemma, såklart värsta tänkbara att inte ha. Han brukar ha en receptfri variant som heter Eeze som hjälper jättebra. När han tagit dem förrut så har hans migrän redan lindrats efter 30 min. Jag skyndar mig till Apoteket så fort de öppnade och älgar dig för att köpa Eeze, men vad tror ni? All diklofenakmedicin har de numera gjorts receptbelagda och jag frågade då vad man ska ta isället och de hade endast EN tablett för migrän. Jag köpte ju då såklart den och den har hjälpt, men inte lika bra. Den gör honom också trött och dåsig och det gjorde inte Eeze. Nu mår han i alla fall bättre. Han är sängliggande, men har inte lika ont i huvudet. Med eeze så hade han kunnat jobba nu, så stor skillnad är det.

Annars då, i går var vi och shoppade på handelsträdgården, Bellis hade pratat om sett fram emot det hela dagen för det är 4 katter där, samt 3 sköldpaddor. Så hon älskar att gå där. Det dyker upp katter lite här och var. Vi åkte därför dit lite spontant, vi skulle ju åka dit ändå då det var dags att shoppa till balkongen. Tyvärr såg hon inte katter, men sköldpaddorna ligger ju och plaskar där de alltid gör, så dem fick hon träffa. Svärmor ville åka dit också någon dag, så vi får göra ett nytt försök då och hon kanske får träffa katterna då.

Idag har jag unnat mig lite egen lyx, duschat och haft i silvershampo och silverinpackning, jag använder Maria Nilas Sheer Silver, för att fortsätta behålla den kalla tonen. Håret är nu så lent och blankt och såklart då i rätt nyans. Jag har använt Ida Wargs Self taning lotion i ansiktet och det blir så snygg färg, ser så naturligt ut. Jag är inte mycket för att pressa i solen. Dels för att jag är försiktig med UV-strålar, samt att jag är heller ingen soldyrkare.

MISSA INTE MIN TÄVLING PÅ BLOGGEN

Klicka på bilden

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

16 reaktioner till “Migrän och handelsträdgård

 1. Migrän låter inget kul att ha. Fy! 😕 Jag har aldrig haft det. Hoppas att BQ mår bättre snabbt. Han får ju gå & få den medicinen receptbelagt. Eftersom han mår mycket bättre av den medicinen när han får migrän.
  Äntligen! Kom du iväg & köpte blommor 😃 det var på tiden 😉. Hoppas att det blir bra & att du blir nöjd. Kul för Bellis att det finns djur där 🐢🐈😀. Bra åxå för dig. Då du får med henne dit 😊.
  Ibland får man ägna sig åt lite lyx för en stund ☺️
  Ha en skön dag❣️🌸

  Gilla

 2. Tråkigt att han fick migrän. Jag har aldrig haft det själv och det är jag glad för. Kul att åka till handelsträdgården och hoppas nästa gång att katterna visar sig. Hoppas din helg blir bra.

  Gilla

 3. Fy för att ha sådan jobbig migrän. Skönt att han mår bättre nu.
  Jag gillar Ida Wargs produkter och hennes Self tagning mist är så bra. Luktar gott och det blir en fin och naturlig färg.

  Gilla

 4. sånt där är så himla typiskt när man verkligen mås ha och så finns de knappt man står de o är orolig . men tur att de kunde hjälpa lite ialf 🙂

  Gilla

 5. Hoppas BQ mår bättre snart, lider själv av migrän och det är hemskt när man får ett sånt anfall som BQ fick. Hoppas han kan få någon medicin som hjälper även om det nu är receptbelagt. 🙂

  Gilla

 6. Migrän är värdelöst! Själv har jag receptbelagd medicin. Riktigt trist att köpa receptfritt för de hjälper lite mindre. Dock blir jag dåsig av min medicin.
  Plantskola låter som en trevlig utflykt
  Kram Kajsahttp://www.bland-kastruller-och-vinglas.se

  Gilla

 7. Jobbigt med migrän och så illa att man inte klarar att jobba. Ni ber väl om recept nu? Jag har haft ögonmigrän ett par gånger, vilket var lite mysko. Det gjorde inte ont, men blixtrade framför ögonen. Jättekonstigt känsla.

  Gilla

 8. Stackars BQ. Hoppas att han mår bättre nu till kvällning. Migrän är aldrig roligt.
  Va mysigt att de har lite djur ute vid affären. Vad hittade ni för skoj till balkongen???
  Håller tummarna för att Bellis får träffa katterna med svärmor.
  Ha en fin helg!!!

  Gilla

 9. Så mysigt med en handelsträdgård 😀 synd hon inte fick se katterna när hon gillar de :). Jag har funderat på att köpa Ida warga produkter men aldrig kommit till skott 😃 är det värt pengarna:)?

  Gilla

 10. Vad jobbigt med migrän stackarn. Hoppas han blir bättre snart. Vad mysigt att göra en spontan tripp 😊 synd att hon inte fick se katterna

  Gillad av 1 person

 11. Ja, det var ett tag sen de gick ut med det om läkemedel. Hoppas han får må bättre snart. Migrän är hemskt att ha…
  Åh, vad jag saknar en handelsträdgård här, hade en förr men den stängde.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.