Tävling och vinst på bloggen

Jag har använt Ida Wargs produkter sedan förra sommaren jag tycker dem är väldigt bra. Jag har använt olika sorters BUS-produkter genom åren och tycker Ida Wargs produkter är bäst. De är lätta att applicera och ger inte den direkta brun utan sol doften som många produkter gör. Den här produkten heter ⇛ Ida Warg – Instans Self-tanning Face Lotion Dark. Det är en färgad brun utan sol – ansiktskräm som ger färg direkt. Produkten är även parfymfri och doftfri och ger en återfuktande känsla. Passar alla hudtyper och det ger dig en fin solbränna utan att utsätta dig för skadliga UV-strålar. Kan varmt rekommendera den också. Just därför tänkte jag ni skulle få chansen att vinna den produkten.

Tävla om en bra Brun Utan Sol produkt från Ida Warg

Instant Self Tanning Face Lotion Dark, 50ml

Jag kör på en tävling som pågår fram till söndag 6/6 kl:18. Där ni kan vinna ⇛ Ida Wargs Instant Self Tanning Face Lotion Dark, 50ml – Värdet på produkten är runt 180 kr. Eventuell vinskatt betalas av vinnaren. En bra Brun utan Sol som både återfuktar och ger en ett snyggt solkysst resultat av solbränna.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är mellanrum-2.png

Tävla här på bloggen genom att svara med en kommentar

För att delta: Svara på frågan: Hur många hårband det finns i skålen?. Närmast vinner produkten. Skulle det bli flera vinnare kommer det bli en utslagningsfråga.

Vinnaren utses av mig Mirre själv. Beslutet kan inte överklagas. Vinnaren presenteras på Sweetwords

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

17 reaktioner till “Tävling och vinst på bloggen

  1. Jag gissar på¨10st och hoppas på vinst då jag hört mycket bra om ida wargs produkter men inte testat någon än. Perfekt då jag blir aldrig brun i ansiktet. Bra tävling.

    Gillad av 1 person

  2. Jag har hört att Ida Wargs produkter ska vara bra men jag har aldrig testat dom själv 😊
    Tror det är 20 hårsnoddar i skålen 😊
    Hoppas allt är bra

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.