Dags att vaccinera sig!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Nu får vi snart se sprutan !

Ja nu är vi inbokade för vaccin av covid – 19 dos 1 BQ och jag. Vi kommer vaccinera oss så pass att när det är tänkt att vi ska träffa mamma och pappa i sommar så är det 14 dagar sedan vi vaccinerade oss och då har vi 60% skydd och de är helvaccinerade. Det är då i stort sett så bra det kan bli, bästa läget är ju om vi var helvaccinerade, men det kommer vi ju ej vara förrän i aug så länge kan vi inte vänta. Ska tillägga då att både mamma och pappa är i riskgrupp både för åldern och för andra orsaker. Vi är då med det sagt också vaccinerade då vi är på Öland och det gör ju också att det känns mycket bättre. Vi i Dalarna är nu först med att släppa ⇛ 30+ patienter för vaccin och jag trodde verkligen inte att vi skulle få vaccinera oss innan sommaren. Det visar sig att ⇛ Dalarna är i framkant med vaccineringen, . Vi är också inbokade samma dag, vi ville ha det så att vi vaccinerar oss samtidigt. BQ får vaccinera sig på sin första semesterdag och t.o.m sin födelsedag, den du! Han är inbokad först också och då kan han berätta lite för mig hur det var osv innan det är min tur att gå in. Om ett par veckor kommer vi alltså vara vaccinerade med dos 1, det känns UNDERBART!

Hur ligger er kommun till och är du vaccinerad? Vilket vaccin fick du och har du mått bra?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

10 reaktioner till “Dags att vaccinera sig!

 1. Här i stholm släpptes 40+ idag, jag är dock lite äldre än så och fick min första spruta (Pfizer) för drygt tre veckor sedan. Kommer vara fullvaccinerad när vi ska ut och åka i sommar och det känns sååå skönt.

  Gilla

 2. Skönt att ni ska få vaccinera er 🙂. Kanske inte så kul att få spruta på sin födelsedag. Men vad gör man. Huvudsaken är att ni har fått första dosen innan ni träffar dina föräldrar.
  Jag har fått hem brev. Om att jag får ta första sprutan. Men jag har varit inne & kollat. Det är mycket som är bokat. Så jag får se när jag kommer att få första dosen 💉.
  Ha det så bra! 🌸

  Gilla

 3. Jag fick dos ett i maj och ska få dos 2 i juni. Vilket känns underbart. Jag reagerade inte alls på dos 1 men jag har hört att folk har reagerat mer på dos 2. Det är dock inget jag tar för givet att jag kommer göra. Jag har fått pfizer vaccin.

  Gilla

 4. Gud va skönt för er! Skåne har inte alls kommit så långt, det ska öppnas upp för 45-49 nu så jag är ett år för ung. Inte heller får jag ta tidigare pga MSn trots att chefsläkaren på neurologen har anmält det till Regionen.
  Härligt för er att ni kan träffa dina föräldrar!

  Gilla

 5. Jag har också fått tid idag, om två veckor är det dags för första sprutan och jag längtar!!! Nu känns det nära och jag är så glad att jag iaf har fått en tid. Trodde inte heller att det skulle bli min tur förrän efter sommaren. Happy!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.