Älskar min yogakvinna från Calimero!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Jag bara älskar min kvinna

Idag fick jag hem mitt paket från ⇛ Calimero Familjebutik och jag hade beställt presenter till Bellis två lärare. Syftet är att jag ska köpa en bukett blommor också och hänga fast kortet och godispåsen till dem. Det kommer bli en jättesöt och fin sommarpresent från Bellis till sina fröknar. Tänkte då köpa rosa rosor just för att rosa symboliserar främst, beundran, elegans, värdighet, oskuld, och tacksamhet. Det passar in flera av dem på vad ⇛ Rosens budskap ska ge mot fröknarna tycker jag. Kanske inte oskuld då, men alla de andra. Den vackra ⇛ yogakvinnan hittar ni på deras sida bland hem och hushåll och under kategorin prydnad och hängande dekoration. Hon är ett köp till oss och jag kunde inte låta bli att klicka hem henne. Hon är verkligen helt underbar och var så roligt att den fanns en rosa för det passar klockrent in i vårt vardagsrum som går i rosa, vitt och grått. Jag måste då säga att jag älskar verkligen min kvinna hon är så fin

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Älskar min yogakvinna från Calimero!

  1. visste inte att rosen betydelse betydde det. men en otroligt fin gåva du tänkt till bellis fröknar 🙂

    Gilla

  2. Den är verkligen jättefin yogakvinnan och det låter verkligen som en fin present till hennes lärare som de ska få. Det kommer bli uppskattat 🙂

    Gilla

  3. Vad fint ni har det 😊.. vad fint av dig att köpa till hennes fröknar 😊. Tror dom kommer bli glada för det är en fin chest

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.