Broccoligratäng med bacon – LCHF

Broccoligratäng med bacon

 • Ett pkt. bacon
 • 400g broccoli
 • 200g riven västerbottenost
 • 3 dl crème fraiche
 • 1 msk, Dijon senap
 • Salt / vitpeppar 

GÖR SÅ HÄR: Förkoka broccolin lite lätt och lägg i botten på smord ugnssäker form .Klipp ner bacon i små bitar och stek i stekpannan, lägg dem sedan över broccolin. Blanda crème fraichen, osten, senapen och salt / vitpeppar i en bunke och häll över formen In i mitten av ugnen 200 g ca 25 minuter.

Servera med grönsallad

/ Receptkälla – Broccoligratäng med bacon

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

6 reaktioner till “Broccoligratäng med bacon – LCHF

 1. Det såg supergott ut tycker jag. Nu går jag på viktväktarna så visst krockar recepten lite. Samtidigt, så finns det alternativ så man kan alltid lösa det. Mitt barn pratar hela tiden om att hon gillar broccoli, eller så är det bara ett roligt ord att säga 🙂

  Gilla

 2. Gott! Lagar ni annan mat till B eller äter hon samma som er? Våra barn är lite kräsna och hade inte ätit det där, även om de gillar både broccoli och bacon 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.