Morsdag och tips på serier

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Uppvaktad på sängen och bjuden på middag

Idag vaknade jag av att BQ och Bellis sjöng – Grattis på morsdag idag, grattis på morsdag i dag, osv. Samt de kom med frukost på sängen. Sedan har de styrt runt hela dagen idag och gjort det så bra. Jag ska inte behöva göra något idag har de sagt. Jag dock har dammsugit och städat lite just för att BQ hinner inte allt såklart. Nu håller han på att göra middag och snart kommer också svärmor hit. Jag har dagen till ära Bellis favoritklänning på mig, ni ser den ovan. När jag beställde klänningar så fick hon faktiskt välja en hon ville jag skulle köpa och då valde hon denna och den är så fin. Sugen på att klicka hem några klänningar till till i sommar för jag är klänningsfreak, ÄLSKAR klänningar och skulle kunna gå varje dag i det på sommaren.

Det vankas i alla fall nötfärsostbiffar med fetaost och god sallad till det. Svärmor och Bellis de får potatisgratäng. Kommer även göra en god kall sås till, så här börjar det vattnas i munnen nu minsann, nom nom.

Har fått vackra blombukett också och två jättefina kort till. Ett Bellis gjort till mig på fritis i veckan och ett som de köpte. Bellis har även textat all text och hon blir bara duktigare och duktigare på att skriva. Det måste vi hålla efter i sommar då det är semester så det inte försvinner. Det känns ledsamt att jag inte kan hälsa på mina föräldrar idag, det fattas ju. Jag har i alla fall pratat med mamma och vi får ta igen en massa då vi ses och träffar dem på semestern

Ikväll blir det fortsatt att se på nya serien vi börjat med på Netflix ⇛ Perdida. Det är också en bra serie. Den går inte jämföra hela med ⇛ Who Killed Sara, men den är väldigt bra i alla fall.

Vi kikade klart på Who Killed Sara säsong 2 i veckan och nu har vi börjat med Perdida. Kan varmt rekomendera dem båda två.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

16 reaktioner till “Morsdag och tips på serier

 1. Så härligt firande du fick. Klänningen är jätte fin och den ser så härlig att ha på sig. Själv har jag inte på mig klänningar så ofta. Har oftast på mig jeans och tröja om jag ska ut och ska jag bara vara inne i min lägenhet så är det oftast min jumpsuit jag har på mig.

  Gillad av 1 person

 2. Vilken härlig dag. Jag älskar också klänningar och skulle gärna ha det hela sommaren. Har hittar flera favoriter redan och hoppas värmen håller i sig.

  Gillad av 1 person

 3. Den klänningen är verkligen vacker, hon har bra smak Bellis❤️
  Det är väl mysigt när de uppvaktar och försöker avlasta dig så här på mors dag och frukost på sängen… det var i te illa grattis till det

  Gillad av 1 person

 4. Så kul & mysigt att vakna av sjön sång av dina käraste BQ & Bellis ☺️.
  Låter som en skön dag att bara vara & inte behöva göra så mycket. Förutom då att städa lite 😊.
  Jättefin i klänningen 😃.
  Trevligt att träffa svärmor. Men trist att du inte får träffa
  din mamma än. Men….”den som väntar på något gott. Väntar aldrig för länge” ☺️.
  Maten låter gott.
  Så mysigt att se serier ihop & att ni båda gillar att se serie. Det kan jag sakna ibland.
  Hoppas att veckan börjar bra. Kram! 🌸

  Gillad av 1 person

 5. Grattis på mors dag! Åh den klänningen *vill också ha* vart köpte du den?

  Vilken härlig dag du haft! Har haft sonen här en stund under dagen och myst. Så har blivit firad. Men han var ledsen att han inte fått några pengar av sin pappa igår att köpa nån present till mig när de var iväg. Jag sa att det inte gjorde något. Huvudsaken var att han kom hit en sväng. Men han grubblade på detta länge.
  Vi skulle fika ute men köpte en glass och tog en promenad bara. Och när vi kom hem glömde jag kassen med kakor i min rullator. Så jag sa till W att han kunde gå ner och hämta det när vi skulle fika, och att jag såg det som en mors dag present att han hjälpte mig med det. Och det gjorde han faktiskt och sen grubblade han inte mer på det!
  Ha en fortsatt skön dag!

  Gillad av 1 person

 6. Vilket härligt uppvaknade du fick i morse med både sång och frukost på sängen. Vad roligt att dottern fick vara med och välja klänning när du skulle beställa. Jag älskar också att gå i klänningar på sommaren.

  Gillad av 1 person

 7. Min första tanke när jag såg bilderna var just klänningen. Din tjej har bra smak. Den är tok snygg!!! Och den passar så fint med just din frisyr också.
  Vilket mysigt firande det blev idag. Va sött att Bellis skrivit korten själv. De lär sig så fort så det är kul att se hur deras handstil förändras för var år. Glassarna hon hade gjort va så söta.
  Hoppas att maten smakade och att resten utav dagen blir lika mysig.
  Tackar för serie tipset!!!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.