Ge mig styrka att hitta fokus

Regn, fokus och tre timmars prov

Hallojsan på onsdagskvällen!, Nu har jag landat som först idag. Idag har det varit rätt så stressig dag på förskolan. Barnen var väldigt otåliga och ”bråkiga”. Det har dock vräkt ner ute så de vart väl inte så nöjda som sig bör då vi var ute med dem. Vi kunde heller inte vara ute på samma vis sedan eftersom alla kläder var blöta. Det går även barn där som har funktionsnedsättning också som tar extra arbetstid och är då övrig grupp ganska röriga så är det lite jobbigt för skallen. Jag fick tillfälle att använda ”moment” från studierna som barnet med funktionsnedsättning svarade jättebra på och det var både nyttigt och roligt. När barnet då visar uppskattning och att jag fick fokusera på oss en bra stund och vi arbetade tillsammans med full fokus kändes det jättebra. Jag har fått sms även från min senaste APL-plats att de ville jag skulle jobba hos dem denna veckan. Dock så kan man ju ej vara på två ställen även om så önskades. Samt förskolan jag varit på denna veckan ville jag skulle jobba nu på torsdag och fredag också, men jag kan faktiskt inte för att jag har studier samt mitt 3 timmars prov som måste göras i morgon. Nästa vecka är jag också uppbokad på jobb, så nu är man i rullning som sagt. Jag har varit slut i skallen nu mån, tis, ons så fattar inte hur jag ska orka göra 3 timmar prov direkt i morgon bitti och hålla fokus.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

18 reaktioner till “Ge mig styrka att hitta fokus

 1. HEJ!!
  ja du ärligt…. osäker jag oxå Tänkte ifall man skrivit eller missat något ord men har svårt att se om det va att man inte kan va på flera jobb samtidigt även ifall man vill klona sej ibland =) jätte bra med extra jobb erbjudanden ju .
  men oj känner tiden är så lång för att skriva tentan 3 tim . är det ofta så lång tid? Hoppas allt gick bra för dej
  ja säger sluta regna barnen vill va ute men så tråkigt o blött me massa regn . ge oss sol o sommar nu

  Gillad av 1 person

 2. Vad roligt att de vill att du kommer och jobbar, men förstår att det blir lite mycket att bli sliten åt alla håll, och att inte ha tid för allt.

  Gillad av 1 person

 3. Ingen tycker om regn att vara ute i. Så det var kanske barnens sätt att säga att. Det är inte kul att vara ute i regn.

  Jaha…..har nu Funtionsvariations barn åxå på din avdelning? Är det synliga eller icke synliga funtionshinder?
  Hur var din reaktion första gången du fick reda på att dem har Funtionsvariations barn på avdelningen?

  Jag själv lever med ett funtionshinder & för mig tycker jag att det är intressant.

  Kul att barnens respons var bra det du hade tagit fram& jobbat med dem 🙂

  Kul att du får många jobberbjudande 😃👏🏻. Så är det ofta. Antingen händer inget. Eller så allt på en gång 😅

  Ta hand om dig! Kram❣️

  Gillad av 1 person

 4. Lycka till på provet i dag!

  Vilken komplimang att vara så eftersökt av de olika förskolorna. Då har du gjort ett bra jobb, gissar jag. Kan tänka mig att – samtidigt som det då är mycket att ta in – det känns hur kul som helst att äntligen vara på g efter all denna studietid. Ska du jobba hela sommaren eller vad väntar efter studierna? (Har ett vagt minne av att du skulle gå med i en kvalitetspool för förskolevikarier.)

  Gillad av 1 person

 5. Vad roligt att du fått flera erbjudanden om jobb! Det är ju perfekt att de har sig som kontakt och hoppas att du kommer att kunna tacka ja till något längre fram. Är väldigt imponerad av er som orkar jobba med barn hela dagarna – jag hade inte haft tålamod till det… Tacksam att alla inte är som mig 🙂

  Gillad av 1 person

 6. Lätt att barnen blir rastlösa då regnet vräker ner. Ser det på sessan hemma som knappt varit på förskolan alls på två veckor pga hjärnskakningen. Självklart ställer det krav på förskolan då barn med funktionsvarianter kommer in. Ibland kan jag tycka att det inte är rätt för någon att blanda för mycket. Sen pratas det om delaktighet och att man inte får särskilja, men är det rätt mot barnet som inte klarar av vissa saker att tvinga dom till det? Svårt det där. Vi pratar mycket om det på jobbet då jag jobbar inom LSS.

  Gillad av 1 person

 7. Så typiskt när allt händer samtidigt. Kul ändå att du kan få jobba och det måste kännas skönt framöver. Lycka till med din 3 timmars skrivning ❤

  Gillad av 1 person

 8. tycker ibland att det är konstigt att men det känns nämnerligen som jag inte kan ta något på men så klart då man får jobb o du vill o då ä man någon annanstans så typiskt liksom

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.