1 månad till midsommar och sniffa bebis

Sniffa bebis och umgås med fina vänner

Ohhh det är så härligt att hålla bebis och även få träffa sina vänner när de fått barn. Lilla J var så nöjd där i min famn och jag fick hålla henne en bra stund Vi fick ägna tid åt varandra i flera timmar igår också och när klockan var halv 6 på kvällen insåg jag och Erica att vi behövde åka hem för att äta middag, våra familjer väntar nog på oss kom vi fram till. Idag och imorgon jobbar jag på förskola och därför var det perfekt att vi träffades igår. Nu har jag fått ny energiboost för ett par dagar och kan njuta av det. Tänk att det är 1 månad kvar till midsommarafton, ja idag är det 1 månad kvar till midsommardagen, men jag kan inte förstå hur fort april och maj har gått. Förra midsommar firade vi helt själva med varandra, vet inte hur vi tänkt detta året ännu. Förra året på midsommardagen firade vi med Ericas familj och då var det verkligen sommartemperaturer ute.

I dag tänkte jag nog kanske sticka och köpa lite balkongblomster och börja inreda balkongen, har ni börjat än?!

Midsommarafton 2020
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

17 reaktioner till “1 månad till midsommar och sniffa bebis

 1. Sniffa bebis… Bebislukten är verkligen speciell och jag tycker det som skrivs om den är intressant (forskning): https://www.healthline.com/health/baby/baby-smell Ja, det är helt galet hur fort våren rusat i väg. Det trodde jag aldrig, faktiskt. Våren är min favorittid på året och jag vill inte att den ska försvinna så fort. Men i år känner jag ändå att jag hunnit njuta av den. Har till och med planterat lite på balkongen, har nästan som ett litet trädgårdsland där och har redan börjat skörda sallad. Vilka blommor planterade du till slut (kanske att man kan få se en bild på hur fint det blev)? 😊 Väldigt söta och mysiga bilder du delar med dig av. Jag gillar hur du matchar färgerna.

  Gilla

 2. Mysigt med bebismys, nog blir man glad av saken. Gällande blommor på balkongen så har jag inte det ännu. Dock planterat lite hos Björn och funderar på att köpa lite rosor dit också. Ska köpa blommor till balkongerna denna måndag någon gång i alla fall.
  Midsommar så nära, känns jobbigt för efter det går vi mot mörker och höst igen. Brukar försöka att inte tänka på den saken.

  Gilla

 3. Ja jösses det har jag inte tänkt på men tiden och dagarna går verkligen fort. Jag tyckte nyss det var April men snart har halva året gått :O

  Gilla

 4. Helt galet att det snart är skolavslutning och midsommar! Sommaren känns lite avlägsen om man säger så… Men så säger det väl bara pang och blir varmt och alla får panik för att man inte har något att ha på sig, eller sommarskor osv. 🙂

  Gilla

 5. Så mysigt med bebismys. Kan inte förstå att vi snart har sommar. Känns inte så, då vädret är som det är. Jag vet iaf vad jag ska göra på midsommar, Jobba 🙂

  Gilla

 6. Åh så mysigt att snosa på bebis. Bebistiden är verkligen fantastisk. Mysigt att umgås med sina vänner så där länge. Helt galet hur fort tiden går. Snart har halva året gått liksom. Jag hoppas på en fin midsommar i år, med värme och god mat.

  Gilla

 7. Bebismys är så härligt . Ja det är verkligen va tiden rinner i väg 😊.. Har inte hunnit fixa balkongen än för allt regn som kommer hela tiden 😂

  Gilla

 8. Åh vad mysigt med bebisgos. Bäst att passa på när tillfälle ges. Tiden har verkligen gått fort och det känns så avlägset att tänka på midsommar.

  Gilla

 9. Det ser jättemysigt ut med lite bäbis mys. När man glömmer av klockan & inser att klockan är mycket. Då har man haft det super trevligt 😃. Så bra att du hade det super trevligt 😊.
  Oj! Har jag inte äns tänkt på att det bara är en månad kvar till midsommar 😃🇸🇪💐
  Vi hade tänkt köpa blommor & plantera i helgen som va. Blev inget då. Men kanske blir till helgen som kommer 🌺🌿.
  Ha det så bra! Kram❣️

  Gilla

 10. Då har värmen en månad på sig att komma för nu är det för tråkigt väder.
  Mysigt med bebis men jag är nog mer svag för söta valpar 🤭

  Gilla

 11. Ja tänkt att det snart är midsommar. Jag hoppas att vi byggt färdigt vår altan då, så kanske vi kan fira där med våra föräldrar och våra vuxna söner. Men har vi fått husbilen så åker vi nog iväg 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.