Träffa bebis och lär sig av sina misstag!

Träffa bebis och Leos Lekland

Idag har jag varit ner på stan och in på Kappahl och köpt detta supersöta set ovan från Newbie ⇛ Body och ⇛ hårband i samma mönster. Ska åka med min kompis Erica dit om en stund och träffa hennes syster Linda som nyligen fått en liten fin tös. Ska äntligen få träffa henne nu. Det har varit brist på tid och sjukdomar, samt APL som har motarbetat så det inte har gått. Det går så fort med bebisar också, så jag köpte storlek 68 på hennes body, så blir det inte att hon växer ur den för fort. Kan hon ha söta mörkröda byxor till i höst som ett matchande exempel.

Vi var ju till ⇛ Leos Lekland igår och det var toppenordnat och man kunde utan problem hålla avstånd från andra och barnen. Tycker alla föregår med gott exempel där. Bara en så enkel sak som jag märkte direkt vi kom dit så sätter de armband på både vuxna och barn nu för att ha kontroll på antal. Samt att man får sätta på dem själv. Bellis hade superkul där och de där flodhästarna fastnade hon för denna gången, det har hon inte gjort innan. De ser väldigt verkliga ut måsta jag säga.

Det har slarvats lite i helgen med godsaker och det är bara slå på fingrarna på oss själva. Samt vi hade förskolans dag i torsdags och då grillade vi korv med barnen. Det var ju det vi skulle äta, så jag var ju tvungen till det med. Har man dock ändrat om kosten som vi har gjort och inte äter kolhydrater längre så har det slagit ut min mage totalt. I går var jag så öm i magen att jag vart sängliggandes. Jag vet ju vad det beror på och har endast mig själv att skylla. Är det värt det då, NEJ INTE ALLS, det är bara dålig karaktär och GÖR OM GÖR RÄTT!

Man lär sig hårda vägen ibland!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Träffa bebis och lär sig av sina misstag!

 1. Så mysigt med lite bäbis mys 😊. Det är aldrig fel. Hoppas att besöket blev trevligt.
  Så bra Leo’s lekland har gjort med avstånd & så. Vad bra att Bellis hade kul där & fick upp ögonen för noshörningarna.
  Aj då. Inget kul för dig att du drabbas så hårt när du äter utanför din kost ram. Exakt! GÖR OM GÖR RÄTT 🤗
  Kram❣️

  Gilla

 2. Newbie har så otroligt fina barnkläder. Mina tjejer köpte mycket därifrån till sina barn då dom var små. Helt ljuvligt. Så mys med babygos då. Luktar ju så gott med just små bebisar

  Gilla

 3. Du har ju hittat världens sötaste body. 😍 Jag tycker också om Newbie. Brukar dras mellan deras romantiska stil och lite skrikigare färger, kanske inte den lättaste kombon alla gånger då den ger mig beslutsångest. Vad fint med lite bebisgos, sån’t är man verkligen inte bortskämd med. Din vän blev säkert jätteglad för presenten.

  Gilla

 4. Newbie har alltid så söta kläder! Hade blivit glad över presenter därifrån om jag haft bebis 🙂
  Korv med bröd äter jag faktiskt ofta utan bröd, tycker att det är ganska lätt och det går att göra utan att göra en big deal av det. Man kan liksom ändå ha korven i brödet och liksom bara bita i korven. Hoppas du kommer på banan igen denna veckan.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.