Timmarna bara rullade i väg

Skoltid och kvalitetstid

Idag har jag gjort klart min skoluppgift så nu har jag lämnat in alla som går i denna kurs ”Pedagogiskt Arbete” som jag läser nu. Nästa moment är 3 timmars prov nästa vecka. Sedan är det bara att kavla upp ärmarna för att läsa sista kursen som startar veckan efter det. Nästa vecka är jag också kallad att jobba på förskolan jag hade min förra praktik. De frågar alltid mig först och det är jag så tacksam för . Nu är vi i gång och nu är det bara hoppas att man får jobba mycket framöver. Jag fick även tillbaka min uppgift jag gjort idag och fick jättebra omdöme och betyg. Så roligt och känner också att jag blir extra glad för jag har verkligen slitit med alla APL-uppgifter, både i skolan och på praktiken.

Idag har jag även haft underbar kvalitetstid med min kompis Erica, vi har ätit och fikat ute och ja jag unnade mig faktiskt en fika idag, Tog dock inte så stor fika. Erica däremot slog till på en stor våffla med alla möjliga härligheter på. Det var glass, choklad, grädde, jordgubbar ja det var nog än mer än så. Dessutom har jag fått Erica att gilla chailatte lika mycket som mig om det ens går. Så det njöt vi av också. Vi glömde bort tiden så vi träffades 11:30 och skildes åt 16:15, det är att ha lyx i vardagen det.

Nu är det dags att ladda för Masked Singer

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

10 reaktioner till “Timmarna bara rullade i väg

 1. Bra jobbat där. Jag har haft tankar på detta med förskola också ett tag. Det hade varit så roligt. Har ju fördelen med all kunskap jag har inom LSS då många barn har svårigheter. I alla fall i göteborg är det ett plus 🙂

  Gilla

 2. Oj så mycket gott ni åt idag, chailatte tycker jag med är gott men jag har fått för mig att jag vill dricka det i vinter då det smakar så juligt. Men det är gott 🙂

  Gilla

 3. Kul att du fick bra betyg på din uppgift. Grattis och bra jobbat. Kul att du får jobba där du gjorde Apl på. Måste kännas skönt att bara är ett prov och sedan bara en kurs kvar för att sedan vara klar. Tror du kommer greja det väldigt bra. Härligt med kvalitetstid med vännen. Otroligt att tiden kan försvinna så fort när man har roligt. Våffla låter så gott ut. Hopas du får en bra helg.

  Gilla

 4. Bra jobbat med skoluppgiften. Så härligt att fika med en kompis och bara låta timmarna flyga iväg. Tycker du gjorde helt rätt i att unna dig en lite fika ❤

  Gilla

 5. Va kul att din förra APL plats ringer dig först när dom behöver 😊 det är kul att dom gillar dig och vill ha dig 😊..
  Du är duktig som kämpar med dina uppgifter och får bra betyg det ska du vara riktigt stolt över 😊 härligt att ta en fika med sin vän ute

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.