Får man vara så fräck?!

Nyansering och kunde inte motstå

Kunde inte låta bli att klicka hem CRBRENDA LACE TOP från Cream. Den är så jag och den är så snygg. Ser framför mig att man kan ha den till allt möjligt i sommar. Ja exempelvis en kavaj och sedan blå lite slitna jeans till, det kommer jag ha. Man kan ha den till plisserad kjol och en jeansjacka. Man kan ha den bara som den är och till en snygg kjol eller ett par snygga shorts med högre midja och skärp. Dessutom kommer den göra sig snyggt mot mitt ljusa hår nu.

På tal om håret, jag ringde och rådfråga med nya frisören jag gick till sist eftersom det inte gick att gå till min vanliga denna gång hur hon tänkte med att man ska göra nästa gång eftersom det är ljusare nu än jag brukar ha. Det är ju inte så vidare lämpligt att bleka på det igen och framförallt inte sommartider. Då tyckte hon att jag skulle komma tillbaka efter 6 veckor och då göra en nyansering som lurar utväxten och ljusar upp och jämnat ut färg och håret igen. Nyansering håller i ungefär 5 veckor eller runt 20 tvättar. Det bleks ju ur efter hand och hur ofta man tvättar det. Därför får man hålla efter med silvershampoo och silverinpackning själv också. Det dämpar ju gola toner, samt även att det är bra att ha inpackning för håret också. Efter det sedan skulle man boka tid igen för slingor 6-8 veckor efter det. Då har det ju blivit mera utväxt än det brukar bli och då kan man ljusa upp det som behövs. Med det sagt får då håret vila i 3 månader från att färga på det. Nyansering är ju inget som sliter på håret och då kan man göra så mellan färgningarna för att inte färga lika ofta. Dessutom kommer nyanseringen lura ögat från utväxten. Då kände jag att jag ville gå en gång till till den nya frisören eftersom hon vet vilken färg hon hade på nyanseringen. Risk att det blir olika annars, vem vet?!

Jag avbokade då min inbokade tid hos min gamla frisör och ändå fast jag inte ska ha det så fick jag väldigt dåligt samvete efteråt. Hon sa såklart att det ingen fara var och så. Det är ju ändå jag som bestämmer vart jag vill gå så är det ju. Jag har ju bytt en gång innan och fastnade då hos min frisör jag brukar gå till. Så man byter ju ett par gånger under ens färg och frisörtider. Trubblet nu är att jag tycker den nya klippte mer som jag vill ha det, men såklart det kommer ju min gamla också kunna göra, man får ju vara extra tydlig själv. De är superduktiga båda två, det handlar nog främst hos mig hur jag förklarar och visar bilder.

JA VILKA HUVUDBRY man kan ha va ?!

Hade ni fortsatt gå till den nya? Eller varit än mer tydlig mot den gamla och fortsatt hos henne?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “Får man vara så fräck?!

 1. Oj det var en svår fråga :/ det skadar ju aldrig att testa andra frisörer. Menar blir man missnöjd kan man alltid återgå till den man hade innan. Så länge du är nöjd hos den nya så ser jag inte fel med att gå dit. Frisörer är vana vid att kunder kommer och går. Det är en del utav yrket och din gamal frisör vet ju att du inte är missnöjd med henne på något sett. Så du kan vara lugn 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Riktigt snygg topp som ser ut att passa det mesta.
  Ibland kan det vara kul att prova en annan frisör. Förstår att det känns lite jobbigt att byta, men ibland kan det vara kul med något nytt. Riktigt snyggt var det i alla fall ❤

  Gillad av 1 person

 3. Det är med hår är en knepig grej, aldrig är man nöjd 🙂
  Mitt hår växer som ogräs, min frissa har tydligen aldrig sett hår som växer så snabbt. Så en kort, snygg frisyr är bara att glömma! Då får jag klippa mej var tredje vecka typ, å det är det inte värt i mina ögon. I nuläget har jag inte klippt mej på 19 månader… jo, maken tog faktiskt saxen en dag och klippte typ tio cm rätt av. Jag har klippt ett par centimeter på luggen nån gång i månaden också, för att se nåt. Men nu har jag fått min spruta och räknar ner. Snaaaart ska jag klippa mej igen och det ska bli så jäkla skönt!

  Gillad av 1 person

 4. Wow vilken snygg topp förstår verkligen att du klickade hem den =).. Det är ju viktigt med en bra frisör och man ska gå till den som passar en själv och det ska du inte ha dåligt samvete för. Du får ha en fortsatt trevlig dag

  Gillad av 1 person

 5. Så snygg toppen är, en sån där modell och stil som passar till allt och alla tillfällen beroende på hur man matchar. Ja du det här med hår och att hitta rätt frisör är inte det lättaste. Tycker dock inte att du ska ha dåligt samvete. Du måste ju få gå till vem du vill och som bäst matchar det du vill ha.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s