Semester och första dosen vaccin?!

Nu har jag rast på APL och jag tänker tillbaka på min härliga kvällspromenad från igår då det var ljuvligt ute. Jag tog mig tid att också fota vyerna och dem ser ni här, är det inte underbart? Den här tiden på året är ju helt galet U N D E R B A R, det är svårslaget. Det får mig också att längta till vår S E M E S T E R och vår tripp till Öland. Då kan vi äntligen träffa mina föräldrar också, har inte träffat dem sedan februari 2020 och det blir då alltså 1 år och 4 månader som vi inte har setts fysiskt så att säga. Nu är dem fullt vaccinerade och vi hoppas innerligt att vi fått vår första dos då tills des, det är bästa förutsättningarna då.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

14 reaktioner till “Semester och första dosen vaccin?!

 1. Underbar bilder du tagit. Förstår att ni ser fram emot att få vaccin. Jag själv har fått min första dos för en vecka sen. Hoppas ni får en undebar semester på öland.

  Gillad av 1 person

 2. men oj har ni inte träffats på så länge? jag hade aldrig klarat det då jag är beroende utav min mamma. men få hoppas ni kan träffas snart 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Så fina bilder ser verkligen härligt ut =). Vad härligt att ni ska träffa dina föräldrar igen efter denna långa tid. Öland är en härlig ö och jag förstår att du längtar. Själv saknar jag Öland mycket

  Gillad av 1 person

 4. Vilka härliga bilder! Förstår att ni längtar till semester på Öland och få träffa dina föräldrar. Man har verkligen fått längta oerhört mycket efter sina nära och kära detta år. Hoppas verkligen att det blir bättre framöver ❤

  Gillad av 1 person

 5. Vilken härlig miljö du fotograferade i! Skönt att dina föräldrar fått båda doserna, mina får andra kring midsommar – drygt! Är också sugen på en sväng till Öland i sommar men har inte bokat något eller så.

  Gillad av 1 person

 6. Så fin natur du hade på din promenad 😃. Håller med! Det är helt galet, ljuvligt & härlig tid nu 😃🥰.

  Ååå så kul att du äntligen ska få träffa dina föräldrar på semestern efter så lång tid väntan.
  Håller tummarna att det går vägen ✊🙏🏻❤️ Kram

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s