Lava Art och Loréal True Match

Bästa och sämsta foundation

Tänkte tipsa om den här produkten ⇛ Isa Dora Skin Tint, Toppenbra produkt som slätar ut ojämnheter och gör att ens make up fäster sig snyggare. Jag har använt CC krämer förr och tycker inte att de hjälpt nämnvärt bra. Dessutom är det alltid fel färg mot min foundation, lyckas aldrig komma till samma. Den här är ljusare då (ja jag valde ju light) Men då lägger sig foundation sedan över snyggare.

Vad använder ni för produkter för att få en snygg bas i ansiktet?

Jag använder

Såklart har jag mer i min sminksamling, har fler olika Foundation både ⇛ bareMinerals och flytande Foundation. Dessa ovan är dem jag använder mest. Skulle jag räkna upp alla blir det för många länkar.

Jag har använt flera stycken och den Sämsta foundation på mig var ⇛ Loréal True Match. Den blev flackig, alla porer syntes och den täckte inte utan man ser fläckig ut och det lossade snabbt under dagen. Det som sedan var kvar det var det som fäst sig i porer, ögonskarvar och andra linjer. Det såg bara illa ut. Bästa foundation är utan tvekan Lava Art och det har jag skrivit om innan här ⇛ Är lava Art fortfarande lika bra?

Vilken foundation är den bästa och sämsta ni använt?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Lava Art och Loréal True Match

  1. Kul med tips om foundation. Jag själv använder Sephoras egna märke på foundation och köper den det står glow på. Sämsta jag har haft var nog H&m egna märkes foundation. Ibland finns det så mycket produkter att man inte riktigt vet vem man ska testa först eller vad som är bra och vad som är dåligt. Använder sephoras concealer ocjså.

    Gillad av 1 person

  2. Vad roligt att du skriver om Lava art idag! Sökte faktiskt på det idag då jag är nyfiken! Tänkte att jag skulle fråga dig om du fortf är nöjd, men det verkar du ju vara! jag använder mest Bare minerals puderfoundation då jag har svårt att hitta en flytande som är bra.

    Gillad av 1 person

  3. Oj… ingen aning vad som finns hemma just nu. Det var så länge sedan jag la en grundlig make up med foundation och sånt. Jag går ju lixom bara hemma just nu 😛

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s