Dokumentera och komma i gång

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Blött, lek och komma i gång

Gårdagen var det mestadels uppehåll och hyffsat bra väder ute. Bellis och jag tog en promenad till andra lekparken i stan för att hon skulle få bli av med energi. Då var två av hennes klasskamrater där och deras yngre syskon. Bellis leker bäst med ena lillasytern (5 år) och de lekte och lekte och hade toppenstund tillsammans. Ja ni ser ju på bilderna, så fina tillsammans . De andra två höll sig för sig själva och ville ha det så med. Idag regnar det och det är svårt att veta vad man ska ta sig för. Bellis är också hemma idag för att både skolan & fritis har stängt idag för planering. Vi ska i alla fall chansa och gå ut och göra något nu tänkte vi.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Dokumentera och 3 timmars skrivning

Jag har kommit igång med träning och motion igen, jag känner i kroppen att jag inte har samma ork som jag hade innan jag var sjuk. Då hade jag fått upp ett bra flås och orkade gå över 1 h i väldigt rask takt utan att bli trött. Jag ska inte säga att jag får börja om, det är fel ord, men jag får jobba upp det flåset lite till, tar väl någon vecka till misstänker jag. I morgon ska jag ut på APL igen och ta igen de där 3 dagarna och sedan är jag med det ur världen. Visst det är trevligt och bra att vara där, men det känns lite utdraget eller vad man ska säga. Jag ska i alla fall göra en bra uppgift så det är inte överflödigt då, inte alls. Jag ska dokumentera och fotografera en av utflykterna vi gör och även skriva om den på Ping Pong så föräldrarna kan se. Jag ska då också skriva om detta i min skoluppgift som en sista grej på APL-Uppgiften. Annars har jag allt klart med mina skoluppgifter i denna kursen. Efter det har jag ett 3 timmars prov och ett muntligt samtal med läraren.

Vet ni efter denna kursen som det är 14 dagar kvar på har jag en kurs kvar, sedan är jag klar och färdigutbildad på denna kurs. Jag blir klar och pluggar tills 2 juli, det är ju toksnart. Direkt sedan när jag är klar med utbildningen så åker vi till Öland en vecka, hur tajmat som helst.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Dokumentera och komma i gång

 1. Vad roligt att det är barn på lekplatsen när ni kommer dit och framförallt när det är några Bellis känner och kan leka med. Man ser verkligen hur roligt det har.. Och du har fångat jättefina bilder =)

  Gilla

 2. va kul att brllis kunde få leka med andra på lekplatsen . viktigt att de får springa o leka av sej 🙂 det ser ut som de har riktigt skoj på bilderna 🙂

  Gilla

 3. Så fort det här har gått. Det måste kännas så skönt att kunna lägga detta bakom sig. Härligt då barnen kan leka så bra ihop.

  Gilla

 4. Härligt att hon kunde leka med ett annat barn. Rolig stund hon verkar ha och vilka fina kort på de. Skönt att du kan ta kippa de tre dagarna och sedan ha det avklarat. Vad roligt att åka till Öland. Där har jag aldrig varit men skulle gärna besöka det om ja fick tillfälle.

  Gilla

 5. Det är verkligen inte långt kvar nu på kursen, så spännande. Skönt att du kunde ta igen de dagar du missat på praktiken för att kunna slutföra kursen.

  Gilla

 6. Här regnar det med men just nu i skrivande stund så är det uppehåll och solen tittar fram..
  Vad roligt dom ser ut att ha 😊 hoppas ni hade en mysig helg

  Gilla

 7. Det är helt galet vad snabbt det gått, kan inte fatta att det snart är sommarlov! Räknade ut att barnen hade 21 skoldagar kvar (med idag) och det är ju ingenting! Kan inte fatta det alltså!

  Gilla

 8. Kul att gå till en annan lekpark. Vill Bellis leka med småsyskonet? Inte med sina klasskompisar? Hoppas att hon inte hör massa elaka saker i skolan idag om det ❤️.

  Det är så när man blir sjuk. Att man får ta igen det som är missat. Så det är väl bara för dig att köra 😊. Kul att du ska fota en utomhus aktivitet. Sen skriva om den.

  Ja, tid går väldigt fort 😃 det måste va svårt att bromsa dig själv nu. Kul för dig att du snart är klar 😃👏🏻

  Ha det så bra❣️

  Gilla

 9. Vad roligt de ser ut att ha det. Här har det också regnat men just nu är det fint väder. Hoppas ni fått lite uppehåll med. Gillar dina tights! Flåset kommer snart tillbaka, har man bra kondition så tar det inte lång tid innan man är tillbaka. Skönt att du inte har så mycket kvar i skolan. Pingpong var ett roligt namn på föräldrasiten. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s