Lite osmidigt beteende

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Igår hamnade jag i regnskurar då jag var ute och gick rask långpromenad på kvällen. Det var lite roligt för jag var jätteblöt framtill men torr på baksidan, så jag fick verkligen all regn piskat mot mig på framsidan. Som gammal hundägare i 11 år och även sedan barn och tonåren som hundägare så klagar man aldrig, det är bara att ge sig ut och gå när man har hund och samma känsla fick jag nu. Varför ska jag vända och gå hem? Nu hade jag bestämt mig för att gå ut och gå och då var det bara så, PRONTO! Lyssnade också på bra musik och behövde även lite egentid kände jag. När Bellis somnat sedan kikade vi på Let´s Dance och jag tycker att vem som helst av dem kunde vinna. Dock har jag svårt för Filip just nu trots att jag gillat honom innan för han är så ödmjuk och lättsam. Jag tycker han håller på för mycket med dansaren utanför dansgolvet och säger vet inte hur många gånger under säsongen att han hittat en vän för livet m,m. Tror jag hört det utan att överdriva minst 10 gånger. Även BQ sa samma vid ett tillfälle hans uttryck var – Men ge dig nu grabben vad du håller på, det blir för mycket. Med tanke på att även TV 4 drivit om dem i direktsändning att ”är dem ett par?” Så blir det för mycket.

Tycker han är osmidig, men värdig vinnare!

Jag har ju följt Peg Parnevik länge som ska vara en så kallad livskamrat till Filip och jag hade inte velat att BQ skulle hålla på och säga och göra så där som han gör med Linn då de inte dansar. Såklart får de vara vänner, såklart får man ha tjejkompisar. Dock så blir det för mycket med tanke på att Peg har fått ta massor av skit för dessa spekulationer. Peg har fått elaka kommentarer till henne att hon ser ut som ett ”hästansikte” och att Linn är vacker som en ängel jämförelsevis mot henne. Skriver man så ens? Visst det är rötägg som skriver så till henne och det är dåliga skvallerblaskor som skriver mycket skit om de. Det skiten och de blaskorna bryr jag mig inte ens om utan jag syfter på att Filip håller på för mycket och tittar på, kramar, pratar om, tar på Linn för mycket och jag går på efter vad Peg har sagt i sin egen podd att hon fått ta så mycket skit för detta att hon inte kan gå ut längre hon bara gråter. Hennes familj är t.o.m oroliga för henne för hon är så deppig. Det går jag på PEGS EGNA ORD, då tycker jag Filip vid något tillfälle under säsongen hade kunnat kläckt ur sig något kärleksfullt till Peg.

De var på tv 4 nyhetsmorgon idag med för att prata om vinsten och vad tror ni? Jo han säger åter igen att han fått en vän för livet och så klappar han henne på låret? Programledaren frågade honom vad han ska göra nu?! Hans svar var att han måste tvätta undan all tvätt, sedan att han (varför inte säga jag och Peg) skulle åka ut och ta igen sig i Järvsö. Samt att han ska ta varje tillfälle han kan för att dansa med Linn och t.o.m våldgästa hennes dansträningar. Det tycker jag är märkligt beteende faktiskt! Varför kunde han då inte nämn att han skulle till Järvsö med Peg? BQ sa också att han beter sig egoistiskt och att det fanns bara Let´s Dance för honom nu och att han verkar inte ens tänka på hur det kan uppfattas. Jag tycker det är osmidigt beteende, fast i allt så tycker jag att han är en värdig vinnare för han dansar jättebra och dem har gjort jättebra framträdanden tillsammans. Han ska få glänsa och vara glad i detta, han ska få ta detta som sin grej, han ska också få den här chansen för han är en jätteduktig dansare. Dock så kan jag inte se förbi hans ”osmidiga” beteenden mot sin flickvän som fått så mycket hat. Då borde han kanske inte betet sig osmidigt. Jag känner att när BQ också reagerar själv utan min påverkan och säger att han tycker det är för mycket så känns det som det är för mer eller vad man ska säga. Detta är min åsikt, håller ni inte med om det VAD BRA! då kanske deras beteende eller hans är fullt normalt och det inget finns att säga.

⇛ Här kan ni lyssna på Pegs Poddavsnitt när hon talar ut om det hela – Pillowtal Peg och Penny – Okej. Let´s Dance.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

16 reaktioner till “Lite osmidigt beteende

 1. Har bara kollat lite småsporadiskt och korta klipp från Lets dance men reagerar varje gång på att alla danspar måste sitta/stå och hålla om varandra i varenda sekvens! Det känns så otroligt onaturligt. Vem gör ens så i verkliga livet?!? Jag fattar att de kommer varandra otroligt nära under en sån här tävling, men jag hade inte uppskattat det som partner! Och jag håller med, nämn din respektive någon gång så att hon/han också får lite kred.
  Hoppas det är bättre med BQ och att ni alla går in i en ny vecka friska!

  Gilla

 2. Det är roligt för precis som du säger så ger man sig ju bara ut som hundägare, och även när man har barn så struntar man i vädret! Tycker det är skönt att vara ute i regn och sen komma in i värmen och mysa🥰

  Gilla

 3. Bra jobbat i regnet, lite regn dör man inte av. När jag skulle ner till affären missade jag att det regna, men det var bara att knata på.
  Kram Kajsahttp://www.bland-kastruller-och-vinglas.se

  Gilla

 4. ja det hade jag inte tålt jag hade blivit så ledsen o svartsjuk för det har ju varit så kärlekspar faktisk sett ut som dansat föörut .
  ja får nog se hur de ska ha det i framtiden att vara känd är väl inte heller så lätt men nu har ju peg fyllt läpparna o är en söt tjeje så ja vem vet

  ja du regnet ogillar mycket ha ha men bra du är inne o torkar hi h kram fina sov så gott

  Gilla

 5. Jag kan inte ha någon åsikt dessvärre, jag har inte tittat på ett endaste avsnitt av Lets dance. Men inte okej att ta på en annan kvinna. Jag tror dock (inget försvar) att när man dansar pardans så kommer man nära, att röra vid varandra är ingen grej.

  Gilla

 6. Vad tråkigt att höra att Peg fått ta mycket skit på grund av hans beteende och agerande i TV. Så ska det absolut inte vara! Jag hade också som flickvän reagerat ifall att min man skulle prata om en och samma tjej hela tiden..

  Gilla

 7. Jag tycker att det jobbigaste med att gå i regnet är just att ta sig ut, men är jag väl ute och det inte är alltför kallt kan jag tycka att det är rätt mysigt att gå i regnet också. I alla fall om jag vet att jag ska hem efteråt och får ta på mig torra kläder. Mindre kul på väg till bussen om man ska någon annanstans såklart.

  Gilla

 8. Den där sörjan har jag ingen koll på alls! Lets Dance har jag tittat på, men egentligen inte lyssnat på intervjuerna. Man kanske kan skylla på ung och oförståndig… vad vet jag?

  Gilla

 9. Lika bra att komma ut och gå trots vädret. Inte alls kul att bli blöt, men det är bara att byta om. Lustigt att du bara blev blöt fram 😉

  Gilla

 10. Jag har faktiskt ingen koll alls på Let’s dance eller kändisars privatliv så är inte insatt. Men det är ju ett sjukt märkligt beteende som du skriver!
  Har man väl tagit sig ut så kan man lika väl fortsätta gå tycker jag.

  Gilla

 11. Dom filmar säkert också på ett sett som gör att det ser värre ut än vad det är. Följer inte media så, men har förstått att Peg har fått massa skit under den här tiden.,

  Gilla

 12. För att vara så kortfattad jag kan angående det du skriver om den här Pilip och Peg så anser jag att INGEN upptagen Karl ska ta på en annan kvinna (om det inte är utav en kompis/släkting/jobb kram förstås).
  Att han klappade sin dans partner på låret är helt oförståeligt. Varför just där? En dunk på axeln är mer ok men på ett lår? Vad ska hans hand där och göra och varför finner den där Linn sig i det? Hon är inte oskyldig i det hela heller då jag antar att hon vet om att han är med Peg. Hon borde avvärja sådant beteende och inte mata det genom att låta honom göra så.

  Skulle jag dansa med en upptagen man och han var mer närgången än vad dansen behöver så skulle jag fråga rakt ut vad han håller på med och fråga om han skulle uppskatta om hans tjej gjorde lika dant på en man i tv/offentligt eller över huvetaget.

  Jag hoppas att Peg kommer på att hon förtjänar någon som får henne att må bra och känner sig trygg både i sig själv och som i par. En man som får en kvinna att bryta ihop är inte en man som är värd ens tid.

  Kan skriva det oavstående rakt ut då om han kan hålla på så och få sin tjej att må skit och ha vetskap om det men planerar ändå att fortsätta med den andra kvinnan (kan då inte tänka mig att det beteendet avtar bara för att kamerorna plockats ned) i form utav planer som inte involverar sin tjej som är i behov utav honom mer än någonsin just nu. Inte ok och inget någon ska finna sig i.

  Gilla

 13. Jag håller med om att det kanske är lite osmidigt. Men ung och oförståndig kanske.
  Linn är ju dessutom sambo med sin danspartner som hon också tävlar i hop med. Har följt henne lite då hon gick i min sons klass i småskolan😊
  Kanske hon borde sagt något för att stoppa honom. Sen ogillar jag att TV4 alltid vill att det ska bli ett par i varje säsong.

  Gilla

 14. Finns inget dåligt väder för oss hundägare. 🙂😉
  Inte tittat på Lets Dance eller läst nåt skvaller om det heller.. och vi vet ju faktiskt ingenting….

  Gilla

 15. Nej som hundägare är det bara att gilla läget och gå ut ändå oavsett vädret. Känns som att man får ett rätt bra ”pannben” av det. Jag följer inte Let´s dance men av det du skriver låter det ju inte särskilt smidigt av honom att hålla på så där. Särskilt inte eftersom han har flickvän. Det kan ju tolkas helfel.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.