Snickerspraliner och covid-19?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Shes Just Another Girl

Jag går och nynnar på en ny favoritlåt med The Killers, Just Another Girl. Det är så fin låt och ett härligt indiestuk i den som jag är svag för sådan musik. The killers har jag förvisso gillat länge deras musik. På tal om annat så är BQ än sämre idag, han hostar och snörvlar och är väldigt matt. Han har därför bokat covid-test tills på måndag. Han har väldigt lika symptomer som Bellis och jag hade, men vi hostade inte så mycket som han gör, det kan ju dock slå sig olika. Tycker så synd om honom för han klagar verkligen aldrig, han är INTE en tycka synd om mig karl. Ska väl ärligt erkänn att jag oroar mig lite om han fått covid-19. Jag och Bellis ska iväg och köpa lördagsgodis till henne och även fixa ny kolsyrepatron.

Lägger ut ett recept på lördagsgott för oss som inte äter socker

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Snickerspraliner Utan Socker

 • 100 gram mörk choklad
 • 0,5 dl jordnötter
 • 0,5 dl osötat jordnötssmör

Så här gör du nyttiga snickerspraliner: Krossa jordnötterna lätt och blanda ihop dem med jordnötssmöret i en kastrull. Värm jordnötsblandningen på svag värme. Smält chokladen i ett vattenbad eller i micron. Häll sedan det mesta av chokladen (men spara lite!) i botten på små formar och låt den stelna i kylskåpet 10-15 minuter. Fyll sedan upp med formarna med jordnötsröran och toppa med den sista chokladen. Låt stelna i frysen innan du tar ut pralinerna ur formarna.

Receptkälla

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

13 reaktioner till “Snickerspraliner och covid-19?

 1. Får hoppas att din man inte fått covid-19. Hoppas att han mår bättre idag!
  Åh dessa snickerspraliner låter supergoda! Gärna fler, enkla tips på gottis med mindre socker och onyttigheter i 😀

  Gillad av 1 person

 2. Att få covid nu är ju att falla på målsnöret känns det som. Sen går det vanliga förkylningar också, det får vi inte glömma. Hoppas det inte är något annat än en rejäl förkylning.

  Gillad av 1 person

 3. Hoppas han blir bättre snart och att testet visar negativt. De där snickerspralinerna ser farligt goda ut och de måste jag göra någon gång. Kul arr åka iväg och köpa lördagsgodis. Har själv en kolsyremaskin men använder den inte just nu.

  Gillad av 1 person

 4. Ja, det var en bra låt 🙂👍. Fy. Det är inte kul att va sjuk. Varken för den som är det & för andra runtomkring. Men ibland blir man det.
  Hoppas att han tillfrisknar snabbt 🙏🏻. Skönt att ha en man som inte klagar 🙂. Han får krya på sig! 💜

  Trevligt att åka iväg & köpa gottis 😊

  Ta hand om er❣️

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.