Seriefreak och alla kålsupare

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Familjen som är samma kålsupare allihopa

I den här familjen sliter vi skor och tror vi är samma kålsupare alla tre faktiskt. Nu har vi införskaffat några nya från ⇛ Lager 157 och ⇛ Feet first. De rosa sandalerna är perfekta att ha på skolan för tösen där tårna är lite mer skyddade och de andra tänkte vi mer hemma. Hon fick välja själv vilka hon ville ha och då valde hon dessa två. Tycker att hon gjorde två toppenval. Hon börjar bli så stor tösen, jag har storlek 38 på skor och hon har nu storlek 32 snuttan. Såklart skulle skorna hålla längre om man köper mer dyrare märken och jada jada jada. Man har inte alltid råd att köpa de dyrare märkena och skorna brukar i alla fall hålla i flera år så vi är nöjda.

Seriefreak som man är så måste man ju tipsa

○ På tal om annat så har vi precis sett klart serien på ViaPlay som heter ⇛ Utredningen där man får se hur polisen arbetade kring fallet om Kim Wall. Det var faktiskt ganska sega avsnitt emellanåt och jag tycker man saknade vissa bitar. Den kommer i gång ungefär halvvägs och då är man väldigt inne i serien och tycker det är väldigt spännande. Därför tycker man då att den höjs. Därför tycker jag helt klart värd att se. Det blir mer som en dokumentär och det är jättebra att de tar upp allting som det faktiskt var och inte lagt till något. Den är väldigt trovärdig.

○ Innan dess såg vi klart serien ⇛ HEDER också på ViaPlay. Det var ungefär samma tycker jag att det var segt i de första två avsnitten sedan vart det precis lika bra som man tyckte att säsong 1 var. Ibland blir de lite för feministiska kan jag tycka. Jag tycker ändå att det är väldigt bra för vi har så många mansdominanta serier där kvinnorna ska vara mer i underläge och därför är det jättebra med sådana serier också. Den serien är absolut en favorit.

○ Till veckan kommer säsong 2 av ⇛ Who Killed Sara och jag ser fram emot det väldigt mycket. Just nu är det favoritserien för mig. På onsdag den 19/5 släpps den. Det är en bra serie med rätt spänning. Det är dock många erotiska inslag i serien, men det är ändå på en nivå man kan ta utan att det blir för mycket. Serien är spansk och jag tycker jättemycket om spanska, så för mig är det så härligt att höra bara det. Man får följa Alex som letar efter sin systers mördare och längst vägen får han klarhet i både det ena och andra som han inte trodde. Relationer inleds, familjen sätts på prov och vart är tilliten? Det är med spänning man vill veta sanningen också när man följer serien.

Har ni sett någon av serierna? Vad tycker ni om dem?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Seriefreak och alla kålsupare

 1. De översta dojorna är heeelt i min smak 🙂
  Heder är en serie som vi gillar, har inte sätt senaste säsongen, men det ska bli. Just nu kollar vi Line of Duty, mycket bra!

  Gillad av 1 person

 2. Jag håller med dig om att man inte alltid har råd att köpa dyrare skor när dom slits ut så fort och barnens fötter växer fort. Så fina sandaler som hon valde. Kul med serietips 😀tack för tipset om hur jag får en kallare nyans på mitt blonda hår 😍

  Gillad av 1 person

 3. De understa skorna, så söta. Två av mina barnbarn hade älskat det då allt handlar om enhörningar och regnbågar just nu. Mycket glitter och olika färger. Heder är en serie jag känner att jag vill se. Verkar så intressant.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.