En dag med solhattar och skavsår på låren

Love You !
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

En dag med solhattar och skavsår på låren

Idag har Bellis och jag varit ute en hel del SÅKLART då det är så fint väder. BQ är sjuk nu och skrotar här hemma. Bellis och jag har varit till stora lekparken i stan och även varit på cykel promenad och även lekt utanför och haft det gott utanför på baksidan vid oss här. Det har varit SOMMAR och 24 gr i luften, LJUVLIGT. Det var extremt varmt där vid lekparken, det var ingen skugga någonstans och solen strålade rakt på oss överallt. Det var lite för varmt faktisk, det behövs lite fläkt och skugga också, tänker på barnen. På sommaren har de vattenstrålar i en rad som barnen får springa och svalka i och det är ju toppenbra, vi har alltid med oss baddräkt när vi är där på sommaren för hon ska kunna springa där i. De har ju uppmärksammat att det blir väldigt varmt där och därför har de gjort så barnen kan springa i vattenstrålar. Här kan ni se härliga bilder från ⇛ badtillfälle i lekparken. Bellis var eldröd om kinderna, så vi gick hem just för det eftersom hon har fått värmeslag ett par gånger genom åren, jätteläskigt. När Bellis och jag var vid lekparken i stan och skulle gå hem märkte jag att det ömmade rejält på insidan av mitt lår och det gjorde rejält ont efter ett tag. Jag började fundera vad det var för något, jag hann börja noja om fästing och allt möjligt innan vi var hemma. När jag kom hem såg jag att materialet och sömmen från de kläder jag haft på mig hade nött mott mitt lår kombinerat med att det är så varmt (jag var svettig) ute så nu har jag fått sår där eller vad man ska kalla det. Helt sjukt, nästan så jag skrattade åt det. Det gäller att ha rätt material på sig då det är varmt ute så att huden andas, det var ju bokstavligt talat det som det handlade om också.

På eftermiddagen så övade Bellis och jag på baksidan vid oss i gräset på musikalen de ska ha i skolan och då är det fler låtar de ska kunna. Hon är duktig och kan fler av dem, några är lite svåra som Madickens sång och Rasmus på luffens sång. Det går bättre och bättre. De ska ha musikalen till veckan och ha den tillsammans med sin klass 1 B och klass 1 A. Musikalen ska sedan filmas så att vi föräldrar kan få se sedan. Bellis lekte så bra för sig själv också så jag kunde njuta där i gräset av solen och en stor mugg te, minus såret vid låret då (skämt & sido)

Solen har tagit idag också ser jag, så jag har fått som bonnabränna idag, SNYGGT Nu ska BQ och jag kika någon serie eller film, ha en fortsatt bra ledighet!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

12 reaktioner till “En dag med solhattar och skavsår på låren

 1. Gud så härligt det låter 🥰 här har vi sol idag så jag ska minsann njuta av den på balkongen…. 😁😎

  Gilla

 2. Ja det behövs verkligen skuggiga platser på lekplatsen med där barnen ska leka. Det blir så lätt att det blir för varmt annars. Bra att de har satt upp vattenstrålar till barnen att svalka sig i. Skavsår på låren är ingen hit, det får jag lätt om jag har korta shorts som åker upp. Inget vidare ju! Vad roligt med musikalen, bra att den filmas så ni föräldrar får en chans att se.

  Gilla

 3. Riktigt så varmt hade inte vi, men var ute en stor del av dagen ändå. Bilderna du visade vara riktiga sommarbilder, och man blir så glad av att se dom.

  Gilla

 4. Härligt att sol & värme äntligen kom! 😃 Passa bra när många är lediga. Kristi himmelsfärd brukar vara bra väder på ☀️☘️.
  Va ju bra att ni tog er iväg så BQ fick vila.
  Det är ju bra på sommaren att det finns vatten strålar vid lekplatsen så barn & föräldrar kan svalka av sig där. Eftersom det inte är någon skugga där.

  Fy. Lårskav låter inte kul. Hoppas att det snart blir bättre.

  Kul att Bellis visa lite ifrån hennes musikal för dig 😃. Åå jag älskar musikal & Astrid Lindgren 🥰. Vilken härlig musikal 😃.

  Solbränna fick jsg igår 😁. Mysigt att se serie eller film ihop.

  Ha det så bra! 🌸

  Gilla

 5. Det är så skönt att solen och värmen har kommit 😊 det ser så mysigt ut när hon ligger där på filten 😊

  Gilla

 6. Alla verkar ha sommar, förutom vi i Varberg. Vad fanken händer med vädret?! Men du, supermysigt att kunna njuta av en sommardag så här mitt i veckan. Jag blir glad för er skull. Skolmusikal, det låter ju jätteroligt. Vad heter musikalen och vad handlar den om? Hoppas ni får en minst lika härlig sommardag i morgon – givetvis utan svett och skavsår.

  Gilla

 7. Så underbart med denna värme, men det gäller att akta sig. Inte bra om det blir för varmt och bra att ni gick innan det påverkade er för mycket. Denna bonnbränna alltså som man får nu under de varma dagarna. Nästan så att man inte ens tänker på att solen tar 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s