Frestad av glass och blondie

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Frestad av glass och blondie

Nu har man fått mycket trevligheter idag. I morse klockan 9 så var jag till frisören och LOVE IT, vi la i kalla toner och slingade igenom hela håret och klippte frisyren en bit kortare, klippte upp det mycket och la i en kall nyansering över allt sedan. Om ni undrar så är inte mitt hår så strävt som det ser ut, nej det är frisören som haft i både det ena och andra, mousse, fixeringspuder, spray m ,m. Jag fick t.o.m beröm för att jag hade väldigt bra kvalité på mitt hår och att mitt hår behövde lite blekta slingor för att det blir för blankt och lent annars. Det var ett bra val av andra frisör, så nu vet jag att det finns två bra att gå till. Min gamla och nu hon jag var till idag.

Vinnare av en Give Away tävling

När posten kom sedan så hade jag fått paket och då har jag fått vinsten i en Give away tävling som bloggaren ⇛ Malin Moen hade. En jättefin ⇛ byxdress från Pernilla Wahlgrens vårkollektion. Den satt lite stort, men det var bara skönt och inget som var fel för det. Jag är jätteglad över min vinst och tycker dressen är toppenfin, perfekt plagg att ha i sommar. TACK MALIN för att just jag fick vinna dressen och tävlingen

Bellis och jag har varit ner på stan och gjort lite ärenden, bland annat fått pengarna tillbaka för Pippiperuken som blev fel. Ni som missat så köpte jag en pippiperuk till Bellis som de ska ha för en musikal i skolan de ska filma för föräldrarna. Då ska barnen klä ut sig till Astrid Lindgrens olika barnfigurer. Bellis ville vara Pippi och jag gick och köpte pippikläder + peruk. När vi kom hem så var pippiperuken så pass lite att knappt en bebis skulle kunna ha den trots att det stod one size. Jag ringde då leksaksaffären som sa att jag ej fick byta. Sedan ringde chefen för leksaksaffären upp mig och sa att det var fel på den kollektionen och att vi skulle få lämna tillbaka den. Dock fick jag inte helt pengarna tillbaka som jag skrev utan ett tillgodokvitto och då valde jag att köpa något för tillgodokvittot till Bellis.

Bellis fick en supergod glass på stan som frestade mamma Mirre massor, men trots frestandet så smakade jag inte glassen, ja det är faktiskt sant.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

12 reaktioner till “Frestad av glass och blondie

 1. va härligt o få gå till frissan o bli lite ompysslad. det blev riktigt fint och du passade väldigt bra i det. avis på de som kan ha kort hår för det är himla fint 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Vad trist att pippi peruken inte passade. Vad fin byxdressen är och som du skriver är den perfekt för varma dagar. Grattis till vinsten. Vad fint ditt hår blev. Passar dig så bra. Skönt att ha två frisörer man kan gå till.

  Gillad av 1 person

 3. Men åh vilken snygg frisyr! Du passar verkligen toppenbra i den. Det var ingen dålig vinst att att få en sån fin dress!
  Det var starkt gjort att inte smaka den glassen. Jag skulle definitivt ha fallit för frestelsen😂

  Gillad av 1 person

 4. Snygg blond färg. precis så vill jag också få håret. Men envisas med en gulligare blond. Snygg vinst, vad roligt. Grattis till dig !!
  Kram Kajsahttp://www.bland-kastruller-och-vinglas.se

  Gillad av 2 personer

 5. Så fint håret blev, sån färg skulle jag också vilja få till i håret. Du passar superbra i den färgen. Även fast man får ett tillgodokvitto så är ju det också bra, kan jag tycka. Då kan man köpa ett nytt spel eller leksak när som helst 🙂

  Gillad av 1 person

 6. Så kul att du blev nöjd hos frissan! Det blev jättefin! 😃😍. Det är bra att ha några stycken som man tycker är bra. jag har hela tiden haft samma frissa. Bokade ofta tid när jag var där & ofta funka tiden bra. Men nu har jag ingen direkt som jag går hos. Vill hitta. Men det gör jag säkert en dag 🙂

  Grattis till byxdressen! 😃👏🏻 Den blev jättefin på dig.
  Åå så gott med glass 🍨😋. Det var starkt av dig att stå i mot det.

  Ha det så bra! 🌸

  Gillad av 1 person

 7. Väldigt fin byxdress så grattis till vinsten.🙂
  Låta bli att smaka? Nej smaka skulle jag inte kunnat låta bli även om jag inte ville ha en hel själv.😄

  Gillad av 1 person

 8. Vad snygg du blev i din nya frisyr! Det låter som att du hittat precis rätt vad gäller frissa. Så bra att det ordnade sig med peruken. Så trist ju när det blir fel så där och man inte har rätt att byta enligt affären. Så det var bra att det ordnade sig. Byxdressen är ju hur fin som helst. Grattis till vinsten. 🙂

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.