Jag är en blå smurf

Jag är en blå smurf

Mina blåa naglar i somras

Jag valde att göra mina naglar BLÅ den här gången. Jag hade det en gång i somras, ni ser det på bilden på mig här till höger. Jag trivdes väldigt bra med det, men mina naglar gick sönder den gången då jag tillfälligt bytt nagelsalongen för den jag brukar gå till hade stängt tillfälligt för covid. Då gick jag hos en annan och då gick de bara sönder efter nån vecka direkt igen. Därför hade jag bara de här till höger 2½ vecka kommer jag ihåg nu. Då hade jag väldigt ljust blåa naglar med extra glanslack över så de såg metallic ut eller vad man ska säga. Idag valde jag lite mer matt jeansblå och två naglar med spräckligt mönster i. Jag tycker att de vart fina och känner mig riktigt nöjd. Dock är det snyggare med blåa naglar egentligen på sommaren då man börjar få färg med. Ässcch då, jag kan göra blåa igen då, eller hur?! Längden och formen är jag också jättenöjd med, i somras var de för långa och såg lite mer kloaktiga ut eller vad man ska säga.

Den här veckan har jag haft lite må bra tider inbokat som jag medvetet bokat in för APL skulle vara slut. Idag skulle jag egentligen också till frissan klockan 4. Men jag pratade med henne igår och hon kunde ej ta emot mig nu trots att jag är frisk igen. Hon vågade inte riskera något då hon har en nära i familjen som är i väldig riskgrupp. Jag köper det och förstår det till fullo. Jag hade ju kunnat strunta i att berätta att jag varit sjuk och precis blivit frisk, men när reglerna är som det är nu så anser jag att det var rätt att berätta. Jag anser mig dock frisk och tycker inte att det är någon fara. Dessutom har jag också tagit covidtest, men hon vågade inte ändå.

Så vet ni igår satt jag och ringde runt till alla frisörer i stan för att jaga rätt på tid. Jag fick som tidigast på måndag och den bokade jag då således upp. Alla andra frisörer hade inte tider förrän i slutet av juni, så länge kan jag inte vänta. Även min frisör hade inte heller tider förrän då, det var det som också var problemet. VET NI, så kommer jag på att fritis och skolan är stängd för planeringsdag på måndag så jag var tvungen att avboka den tiden på måndag. Jag vill inte ha Bellis med mig då. Samt BQ måste jobba. Nästa lediga tid som jag kunde gå på var nästa fredag och jag kände att jag tar väl den då eventuellt och bad att få återkomma. Så kom jag på en frisör jag inte ringt, och hon vet jag också är omtalad och bra. Jag tänkte vi tar henne då, annars får jag ringa upp till den salongen direkt igen som hade tid nästa fredag. När jag ringer till den salongen jag inte hade ringt så hade jag sådan flyt att hon hade en ledig tid i morgon direkt på morgonen.

Nu får vi hoppas att jag blir lika nöjd som jag brukar bli hos min vanliga frisör, det är ju alltid speciellt då man måste byta frisör.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Jag är en blå smurf

 1. Vilka snygga naglar!
  Det är så kul med naglar för variationerna är så många. Svårt just nu att hitta tider för klippning. Jag hade samma problem för dottern förra veckan, men till slut löste det sig med en frisör som hade drop in. Hoppas din nya frissa är precis lika bra som den andra ❤

  Gilla

 2. Jättesnyggt med blå naglar! Det kommer jag också att testa snart, tyvärr är min nageltjej inte så ”rolig” när det gäller färger och mönster. Man måste nästan ha en klar bild med sig när man kommer dit, för hon kommer inte med några förslag.
  Hoppas du blir nöjd med en annan frisör, det kan ju vara lite känsligt när man är van vid att gå till samma. Klippte sonen på annat ställe för någon månad sedan, eftersom vår vanliga frisör inte hade tid, men jag gick faktiskt och klippte om honom hos henne sedan när hon fick tid. Var inte alls nöjd med ”nya” stället. Hoppas dock att du blir nöjd!

  Gilla

 3. Vad fin blå färg du har på naglarna. Vilken otur att dina naglar gick sönder så fort när du hade bytt ställe där du gjorde naglarna. Vilken tur att du fick frisörtid redan imorgon. Det är alltid lite nervöst att byta frisör då man inte vet hur den nya är. Man kanske har också mycket förväntningar och att man vill att resultatet blir bra och man själv är nöjd. Hoppas du är nöjd när du går där ifrån imorgon.

  Gilla

 4. Naglar med blå färg blev jättefina på dig! 😃

  Oj shit! Är det så fullt hos frisörer?! Jag som har behov att gå. Det ordnar sig 🙂. Ibland ska man ha tur 😃 Ibland är magkänsla bra.
  Hoppas att du blir nöjd i morgon efter frissan.

  Ha det så bra &Ta hand om dig❣️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s