Pannbifar med löksås och haricots verts

Pannbiffar

  • 500 g nötfärs
  • 1 ägg
  • ½ dl grädde
  • ½ gul finhackad lök
  • Välj egen krydda

Löksåsen

  • Smör till smörja formen
  • 1 msk soja
  • 2 dl vispgrädde
  • ½ gul finhackad lök
  • Salt och peppar

GÖR SÅ HÄR: Sätt ugnen på 200 gr. Finhacka ½ gul lök och blanda löken i hop med övriga ingredienserna för biffarna i en skål och blanda dem samman i en jämn massa. Forma dem sedan som biffar som du plattar till. Lägg biffarna i en smörsmord ungsform och låt dem ugnssteka i 10-15 min. Du får kolla efterhand då det är olika på olika ugnar. De ska vara helt klara och genomstekta. När biffarna är i ugnen så tar du den andra delen av löken som är kvar och finhackar den med och steker med en klick smör i en kastrull. När det är klart häller du ner grädde, soja och salt och peppar i kastrullen och vispar runt tills det är jämnt fördelat. Du låter såsen koka upp tills den är värmd.

Servera med värmd haricots verts och strö över riven ost över

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

3 reaktioner till “Pannbifar med löksås och haricots verts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.