Första gången på flera dar jag fick till det

Första gången på flera dar jag fick till det

Halloj på er i kvällens solstrålar om ni har några. Jag gick en liten sväng utanför här och det är första gången jag fick till det med att gå ut på flera dagar då jag varit sängliggande. Jag känner mig faktiskt pigg och återställd igen. Bellis är också pigg igen och hon är sig lik. Därför bestämde handledaren och jag att jag gör mina tre frånvarodagar hos dem nästa vecka eftersom det är röd dag på torsdag och fler av dem är lediga osv. Jag hade annars kunnat gått imorgon och gjort det klart denna veckan. Lite drygt för det blir så utdraget, men så är det vid sjukdom och framförallt denna tid vi lever vid. Jag är glad att det bara är de tre dagar jag behöver ta i fatt.

BQ var och hämtade skolmaterial åt Bellis idag då skolan slutade vid 1 för att Bellis inte skulle missa så mycket. Samt då berättade Bellis lärare att det var 6 st barn sjuka i klassen och flera stycken även i parallellklassen. Så det går någon smittsam smitta där som vi blivit smittade av antagligen.

I morgon bokade jag upp mig för att göra om mina naglar och det behövs verkligen för oj vad de slitits ner denna gången jämförelsevis mot vad de brukar göra. Det tror jag delvis för jag tog matt lack, samt även för jag inte varit så rädd om dem nu när jag gjort APL. Jag har gjort aktivitet med barnen och pysslat, även lekt och grävt i sanden. Jag tror jag bestämt mig för hur de ska se ut minsann. Jag satt igår och leta bland inspirationsbilder och kommer nog ta en färg jag haft en gång förut som jag trivdes med väldigt bra då. En lite otippad färg för att vara mig, men ändå så inte. Ni får se i morgon eftermiddag helt enkelt.

Vilken färg tror ni jag förmodligen kommer att välja?, får vi se om någon ens gissar rätt?! Jag kanske ändrar mig på plats, men kommer i alla fall säga vilken jag tänkte då om så fall att det blir så!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig, det löser vi på mindre än 1 sekund!

Om wordpress frågar efter att du ska logga in när du ska kommentera hos mig så känner den av att du har google-konto eller tidigare använt wordpress med den mailadressen. Då vill wordpress att du loggar in på det kontot. För att det ska gå smidigt går du bara tillbaka till min blogg. Du går tillbaka till kommentarsfältet. Använd en mail som inte varit registrerad på google eller wordpress. Har du ingen annan mailadress så hitta på en bara. När du skriver en annan mailadress i kommentarfältet så kommer det att gå att kommentera. Då frågar inte wordpress efter inloggning.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är solis-1.png

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

12 reaktioner till “Första gången på flera dar jag fick till det

 1. Skönt att ni mår bättre igen, men illa att så många i skolan är smittade. Lärarna är verkligen en utsatt grupp som borde få sitt vaccin snabbt.

  Gilla

 2. Bra att ni kan hämta material så att Bellis inte blir efter i arbetet så mycket 🙂 vad skönt med en promenad, ska också ta en snart… Gick två timmar igår 😁

  Gilla

 3. Skönt att du känner dig piggare igen! Så trist att vara sjuk. Vi har faktiskt klarat oss riktigt bra, det var länge sen vi var sjuka nu.

  Gilla

 4. Skönt att komma ut efter att ha varit sjuk en tid. Vilka fina bilder du delar, sådan härlig vårkänsla i dem.
  Kul att få fixa naglarna och jag vet inte vad du brukar ha för färger riktigt, men jag gissar på Turkos 😉

  Gilla

 5. det ör verkligen uppfriskande nör man kommer ut och könner att man vill va på banan igen. tråkigt att det ärså många som är sjuka.

  Gilla

 6. Skönt att komma ut lite efter ha varit inne länge.
  Så bra att du får göra din APL nästa vecka.

  Det var många barn sjuka i Bellis klass. Men som sagt, såna tider nu.

  Skönt att fixa dina naglar. Ska bli kul & se vad det blir på naglarna 😊

  Ha det så bra! 🌸

  Gilla

 7. Du fick även till det med bilden. Riktigt snyggt foto. Bravo! Är det från årets körsbärsblomning? Första dagarna efter en sjukvecka känns ju helt makalösa, som att man fått livet åter. Njut av dagarna i frihet och lycka till med de sista dagarna på din APL. Vad händer efter att du tagit igen de tre frånvarodagarna, är du klar då eller fortsätter utbildningen?

  Gilla

 8. Gud så härligt att fixa naglarna. Jag skulle oxå vilja göra det men det blir för dyrt. Kanske senare när ekonomin blir bättre 🙂

  Gilla

 9. Skönt att ni är pigga igen!
  Så roligt att göra nya naglar, jag har ingen aning om vilken färg du tänk dig dock och vågar mig inte ens på en gissning.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.